Presedintii americani… Iubirile presedintilor americani PDF

5/5
Autor: Jakob van Eriksson
ISBN: 9786069018859
Editura: Neverland
Vezi cartea Presedintii americani… Iubirile presedintilor americani PDF scrisa de autorul Jakob van Eriksson in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Neverland in limba Romana, are 208 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

23.2 Lei
Pretul cartii Presedintii americani… Iubirile presedintilor americani este de aproximativ 23.2lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Presedintii americani… Iubirile presedintilor americani

Multi dintre locatarii de la Casa Alba au avut o viata sexuala bogata, chiar foarte bogata. sirul nesfarsitelor aventuri amoroase ale lui JFK sau tribulatiile erotice ale lui Donald Trump sunt cel mai des citate, ca sa nu mai vorbim si de povestile cu mult sex oral si articole vestimentare feminine patate cu sperma prezidentiala chiar in Biroul Oval de catre Bill Clinton. Numai ca aceste veritabile epopei ero(t)i-comice au corespondente incredibile din epoci de demult, inclusiv de pe vremea Parintilor Fondatori, barbati la fel de iubareti si ei, despre unii dintre ei speculandu-se ca erau bisexuali.

Daca George Washington era steril dar a iubit cu patima o vecina, sotia celui mai bun prieten al sau, Thomas Jefferson a sedus o sclava mulatra in varsta de 14 ani, apoi i-a facut sapte copii. Iar in cazul lui Abraham Lincoln, au fost evocate, cu lux de amanunte, relatiile sale cu barbati.

Controversele vietii sentimentale a lui Franklin Delano Roosevelt nu-s deloc putine, desi putini s-ar fi asteptat la asemenea revelatii, cata vreme singurul detinator de patru mandate prezidentiale si-a petrecut cea mai mare parte a vietii sale intr-un scaun cu rotile.

John Fitzgerald Kennedy impresioneaza prin lista incredibila a femeilor sale, dincolo de Jacqueline Bouvier si Marylin Monroe, multe dintre ele fiind actrite celebre, desi altele – precum Sophia Loren sau Marlene Dietrich – l-au refuzat fara menajamente.

Bill Clinton are si el un palmares extraconjugal destul de bogat, Hillary Rodham fiind la curent cu aventurile sale cu Paula Jones, Monica Lewinski si nu numai.

Din epoca relativ romantica a Hollywood-ului, razbat ecourile povestilor lui Ronald Reagan, iar cele trei neveste si nenumaratele aventuri erotice ale lui Donald Trump vin sa incununeze in cel mai controversat fel cu putinta neintrerupta saga romantica – presarata cu multe momente cu finalizare! – a liderilor americani istorici.

ISBN: 9786069018859

Carti scrise de Jakob van Eriksson

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Jakob van Eriksson sau din categoria Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri.
Autor(i): Jakob van Eriksson
Traducator(i):
Cod: 9786069018859
Editura: Neverland
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 208
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Jakob van Eriksson. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 23.2lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 208 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.