Povestiri din Kolima Vol. I (ed. 2021) PDF

5/5
Autor: Varlam Salamov
ISBN: 9789734687510
Editura: Polirom
Vezi cartea Povestiri din Kolima Vol. I (ed. 2021) PDF scrisa de autorul Varlam Salamov in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Polirom in limba Romana, are 656 pagini si coperta Hardcover.

Pretul Recomandat

64.95 Lei
Pretul cartii Povestiri din Kolima Vol. I (ed. 2021) este de aproximativ 64.95lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Povestiri din Kolima Vol. I (ed. 2021)

Una dintre cele mai rascolitoare epopei ale secolului XX.

Editia de fata, in doua volume, reprezinta traducerea integrala a celor sase cicluri ale Povestirilor din Kolima de Varlam salamov.

„in Povestiri din Kolima apar oameni fara biografie, fara trecut si fara viitor. Prezentul lor seamana oare cu cel al unei fiare sau este prezentul unui om?… Autorul Povestirilor din Kolima socoteste ca lagarul este o experienta negativa pentru om, din primul pana in ultimul ceas. Omul nu trebuie sa stie, nici macar sa auda de el. Nici un om nu devine mai bun sau mai puternic dupa lagar. Lagarul este o experienta negativa, o scoala negativa, inseamna decadere morala pentru toti – pentru sefi si detinuti, pentru soldatii din escorta si pentru spectatori, pentru trecatori si cititorii de beletristica.” – Varlam salamov

ISBN: 9789734687510

Carti scrise de Varlam Salamov

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Varlam Salamov sau din categoria Literatura moderna.
Autor(i): Varlam Salamov
Traducator(i):
Cod: 9789734687510
Editura: Polirom
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 656
Coperta: Hardcover
Categorie: Fictiune/ Literatura
Sub-Categorie: Literatura moderna

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Varlam Salamov. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 64.95lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 656 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.