Portretul poemului la tinerete PDF

5/5
Autor: Petrisor Militaru
ISBN: 9786067630435
Editura: Herg Benet
Vezi cartea Portretul poemului la tinerete PDF scrisa de autorul Petrisor Militaru in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata de catre editura Herg Benet, are 224 pagini si dimensiuni de H: 20cm | l: 13cm. Coperta acestei carti este Paperback.

Pretul Recomandat

26.97 Lei
Pretul cartii Portretul poemului la tinerete este de aproximativ 26.97lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Portretul poemului la tinerete

Autor(i): Petrisor Militaru
Traducator(i):
Cod: 9786067630435
Editura: Herg Benet
Limba: Romana
Anul aparitiei: 2016
Numar pagini: 224
Coperta: Paperback
Categorie: Carte
Sub-Categorie: Poezie, teatru, studii literare

Petrisor Militaru urmareste un traseu ascensiv al creatiei literare contemporane, fie ca este vorba de poezie, proza, eseu, pe care-l structureaza sub forma unor substante care devin din ce in ce mai fine. Pe masura ce acestea se interpenetreaza incep sa functioneze ca o reala panza interpretatitiva. Prima substanta este poemul poetului la tinerete, unde Petrisor Militaru surprinde sensibilitatea noilor generatii de scriitori pentru un soi de revolutie sexuala, la nivelul constiintei auctoriale, urmat de un crochiu al epicului, prin care se face trecerea spre (r)eminesciana – o substanta impregnata de planul fantastic, lunar, oniric – ca, mai apoi, sa ajunga la ceea ce va deveni un vas comunicant pentru starile anterioare, dar care, in acelasi timp, le lasa sa se cristalizeze independent: suprarealismul sau bonus track.

Cod: 9786067630435

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Petrisor Militaru sau din categoria Poezie, teatru, studii literare.
Cartea a fost scrisa de catre Petrisor Militaru. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in 2016. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 26.97lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 224 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.

Alte carti interesante