Poezii, colinde si legende de Craciun (hardcover) PDF

5/5
Autor: Bianca Anton
ISBN: 9789731497938
Editura: Gama
Vezi cartea Poezii, colinde si legende de Craciun (hardcover) PDF scrisa de autorul Bianca Anton in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in octombrie 2021 de catre editura Gama in limba Romana, are 60 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

59 Lei
Pretul cartii Poezii, colinde si legende de Craciun (hardcover) este de aproximativ 59lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Poezii, colinde si legende de Craciun (hardcover)

Cu cateva zile inainte de Craciun, la ferestrele caselor sclipesc mii de luminite: sunt brazii care asteapta darurile Mosului, in noaptea de Ajun. Fara indoiala, si in casa ta se impodobeste, in fiecare iarna, bradul: globuri aurii, beteala stralucitoare si, in varf, o stea care sa aminteasca de Steaua din Betleem. Te-ai intrebat insa vreodata care este legenda bradului de Craciun? Sau cine au fost cei trei magi de la Rasarit?

Redescopera magia colindelor, a poeziilor de iarna si a legendelor despre Craciun! Cititul inainte de culcare este incredibil de important: nu doar intareste legatura emotionala dintre copil si parinte, ci ajuta si la dezvoltarea imaginatiei si a gandirii logice, la imbogatirea vocabularului si la sporirea atentiei, cultivand totodata si dragostea pentru lectura.

ISBN: 9789731497938

Carti scrise de Bianca Anton

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Bianca Anton sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.
Autor(i): Bianca Anton
Traducator(i):
Cod: 9789731497938
Editura: Gama
Limba: Romana
Anul aparitiei: octombrie 2021
Numar pagini: 60
Coperta: Paperback
Categorie: Carti pentru copii
Sub-Categorie: Carti dupa grupa de varsta

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Bianca Anton. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in octombrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 59lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 60 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.