Planul nu-cumpara-nimic-primeste-totul. Descopera bucuria de a cheltui mai putin, de a darui mai mult si de a trai generos PDF

5/5
Autor: Liesl Clark, Rebecca Rockefeller
ISBN: 9786063806339
Editura: Niculescu
Vezi cartea Planul nu-cumpara-nimic-primeste-totul. Descopera bucuria de a cheltui mai putin, de a darui mai mult si de a trai generos PDF scrisa de autorul Liesl Clark, Rebecca Rockefeller in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Niculescu in limba Romana, are 312 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

37.91 Lei
Pretul cartii Planul nu-cumpara-nimic-primeste-totul. Descopera bucuria de a cheltui mai putin, de a darui mai mult si de a trai generos este de aproximativ 37.91lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Planul nu-cumpara-nimic-primeste-totul. Descopera bucuria de a cheltui mai putin, de a darui mai mult si de a trai generos

„Ce inseamna sa-nu-cumperi-nimic? Pe intelesul tuturor, este o filosofie potrivit careia solutia pentru o viata fericita, imbelsugata si plina de sens pe o planeta sanatoasa este ca fiecare sa cautam si sa urmam, inainte de a cumpara, orice posibila alternativa pentru a obtine ceea ce avem nevoie sau dorim.”

ISBN: 9786063806339

Carti scrise de Liesl Clark, Rebecca Rockefeller

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Liesl Clark, Rebecca Rockefeller sau din categoria Lecturi motivationale.
Autor(i): Liesl Clark, Rebecca Rockefeller
Traducator(i):
Cod: 9786063806339
Editura: Niculescu
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 312
Coperta: Paperback
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Lecturi motivationale

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Liesl Clark, Rebecca Rockefeller. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 37.91lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.