Perspective asupra versiunilor povestilor si basmelor consacrate PDF

5/5
Autor: Coralia Chendru, Larisa Ileana Casangiu, Tatiana Barbaros
ISBN: 9786062614362
Editura: Pro Universitaria
Vezi cartea Perspective asupra versiunilor povestilor si basmelor consacrate PDF scrisa de autorul Coralia Chendru, Larisa Ileana Casangiu, Tatiana Barbaros in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Pro Universitaria in limba Romana, are 180 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

24 Lei
Pretul cartii Perspective asupra versiunilor povestilor si basmelor consacrate este de aproximativ 24lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Perspective asupra versiunilor povestilor si basmelor consacrate

Autor(i): Coralia Chendru, Larisa Ileana Casangiu, Tatiana Barbaros
Traducator(i):
Cod: 9786062614362
Editura: Pro Universitaria
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 180
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: stiinte umaniste

Studiul de fata propune o abordare interdisciplinara a povestilor si basmelor consacrate, avand in vedere atat varianta lor originala, cat si in versiunile actualizate ale acestor specii literare supuse analizei.

Perspectivele principale asupra povestilor si basmelor consacrate si a variantelor acestora sunt pedagogica, psihologica si filologica. Exista, de asemenea, perspective didactice, filosofice, semasiologice.

Este vizata cu precadere abordarea didactica din invatamantul prescolar, lucrarea continand si o cercetare experimentala realizata prin ancheta pe baza de chestionar privind oportunitatea apelului la variantele moderne ale povestilor clasice.

ISBN: 9786062614362

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Coralia Chendru, Larisa Ileana Casangiu, Tatiana Barbaros sau din categoria stiinte umaniste.
Cartea a fost scrisa de catre Coralia Chendru, Larisa Ileana Casangiu, Tatiana Barbaros. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 24lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 180 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.