Pegas si Belerofon PDF

5/5
ISBN: 9786060731184
Editura: Litera mica
Vezi cartea Pegas si Belerofon PDF scrisa de autorul in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in decembrie 2020 de catre editura Litera mica in limba Romana, are 32 pagini si coperta Hardcover.

Pretul Recomandat

24.9 Lei
Pretul cartii Pegas si Belerofon este de aproximativ 24.9lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Pegas si Belerofon

in Grecia antica era ceva obisnuit ca zeii sa se amestece in treburile muritorilor. insa oamenii nu aveau voie sa procedeze la fel. Iar cand cineva, dintr-un orgoliu prea mare, se pretindea a fi egalul zeilor, intotdeauna primea o lectie cumplita din partea olimpienilor. Asta i s-a intamplat lui Belerofon, un om care a iesit invingator din grele incercari cu ajutorul mult indragitului sau Pegas, un cal inaripat protejat de zei.

ISBN: 9786060731184

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.
Autor(i):
Traducator(i):
Cod: 9786060731184
Editura: Litera mica
Limba: Romana
Anul aparitiei: decembrie 2020
Numar pagini: 32
Coperta: Hardcover
Categorie: Carti pentru copii
Sub-Categorie: Carti dupa grupa de varsta

Intrebari Frecvente

Cartea a fost publicata in decembrie 2020. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 24.9lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 32 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.