Pe urmele celor fara nume PDF

5/5
Autor: Bernard-Henri Levy
ISBN: 9789734687961
Editura: Polirom
Vezi cartea Pe urmele celor fara nume PDF scrisa de autorul Bernard-Henri Levy in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in ianuarie 2022 de catre editura Polirom in limba Romana, are 256 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

39.95 Lei
Pretul cartii Pe urmele celor fara nume este de aproximativ 39.95lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Pe urmele celor fara nume

in anul 2020, la cererea revistei Paris Match si a altor publicatii internationale, Bernard-Henri Lévy realizeaza o serie de reportaje pe opt teatre de conflict care, inclusiv din cauza pandemiei de Covid-19, au trecut in planul doi al stirilor. Calatorind in Nigeria insangerata de actiunile teroristilor Boko Haram, in Kurdistanul sirian si cel irakian, in Ucraina, in Somalia prada razboiului civil si in Bangladeshul amenintat de schimbarile climatice, in insulele grecesti cu tabere de refugiati, in Libia si in Afganistan, filosoful si jurnalistul francez ne reaminteste ca in toate aceste locuri uitate oamenii continua sa lupte, sa sufere si sa moara.

Ca o introducere la aceste reportaje dramatice, prima parte a cartii cuprinde cateva eseuri in care autorul arata cum au luat nastere gustul pentru aventura, convingerile si idealurile ce l-au facut sa devina un filosof care cutreiera lumea pentru a da marturie despre razboaie uitate sau ignorate.

ISBN: 9789734687961

Carti scrise de Bernard-Henri Levy

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Bernard-Henri Levy sau din categoria Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri.
Autor(i): Bernard-Henri Levy
Traducator(i):
Cod: 9789734687961
Editura: Polirom
Limba: Romana
Anul aparitiei: ianuarie 2022
Numar pagini: 256
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Bernard-Henri Levy. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in ianuarie 2022. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 39.95lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 256 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.