Paternitatea. Patru eseuri si o introducere PDF

5/5
Autor: Benoiit Bayle, Etienne Grenet, Jean Hauser, Jean-Pierre Batut, Mikla³s Veta¶
ISBN: 9786069659359
Editura: Ratio et Revelatio
Vezi cartea Paternitatea. Patru eseuri si o introducere PDF scrisa de autorul Benoiit Bayle, Etienne Grenet, Jean Hauser, Jean-Pierre Batut, Mikla³s Veta¶ in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Ratio et Revelatio in limba Romana, are 104 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

24.99 Lei
Pretul cartii Paternitatea. Patru eseuri si o introducere este de aproximativ 24.99lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Paternitatea. Patru eseuri si o introducere

Despre paternitate, un subiect pe cat de fascinant, pe atat de spinos al zilelor noastre.

„Se spune ca paternitatea este o realitate aflata in criza, dar ea este in criza aproape de la inceputurile sale (…) De fapt, paternitatea, chiar daca isi are temeliile adinci in natural, este, de asemenea si, mai ales, o misiune de indeplinit, o opera de construit si ea primeste o instruire si o inspiratie pretioasa in invataturile religiei biblice. Totusi, acest volum, dedicat paternitatii, nu are o finalitate strict teologica. El nu trebuie luat drept un esantion de reflectie trinitara „aplicata”, chiar daca anumiti autori folosesc pe scara larga sursele dogmatice si scripturale. Nu are nici un caracter pur antropologic, ci prezinta mai degraba o reflectie polivalenta asupra marii institutii si a inaltei experiente umane a paternitatii, in lumina si sub inspiratia revelatiei iudeo-crestine”. (Miklos Vetö)

ISBN: 9786069659359

Carti scrise de Benoiit Bayle, Etienne Grenet, Jean Hauser, Jean-Pierre Batut, Mikla³s Veta¶

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Benoiit Bayle, Etienne Grenet, Jean Hauser, Jean-Pierre Batut, Mikla³s Veta¶ sau din categoria Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri.
Autor(i): Benoiit Bayle, Etienne Grenet, Jean Hauser, Jean-Pierre Batut, Mikla³s Veta¶
Traducator(i):
Cod: 9786069659359
Editura: Ratio et Revelatio
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 104
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Benoiit Bayle, Etienne Grenet, Jean Hauser, Jean-Pierre Batut, Mikla³s Veta¶. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 24.99lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 104 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.