Parizianul PDF

5/5
Autor: Isabella Hammad
ISBN: 9789734687923
Editura: Polirom
Vezi cartea Parizianul PDF scrisa de autorul Isabella Hammad in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in decembrie 2021 de catre editura Polirom in limba Romana, are 608 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

59.95 Lei
Pretul cartii Parizianul este de aproximativ 59.95lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Parizianul

Parizianul este un roman captivant si complex, plin de suspans, inspirat din viata strabunicului autoarei, prin intermediul careia se reconstituie o epoca istorica fascinanta: sfarsitul Imperiului Otoman si desteptarea constiintei nationale palestiniene. Midhat Kamal, fiul unui negustor de textile instarit din Nablus, pleaca in 1914 sa studieze medicina in Franta si, pe masura ce cunoaste o lume si o civilizatie noi, descopera fragilitatea relatiilor interumane si a propriei persoane. Prin ochii sai suntem martori la evolutii politice incalcite, la tragedii si la lupta pentru independenta a palestinienilor de la inceputul secolului XX pana in preajma celui de-al Doilea Razboi Mondial. Pe fundalul unui climat politic tensionat care continua sa caracterizeze Orientul Mijlociu si in prezent, romanul abordeaza problema identitatii, a iubirii eterne, a modului straniu in care trecutul poate perturba prezentul.

ISBN: 9789734687923

Carti scrise de Isabella Hammad

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Isabella Hammad sau din categoria Literatura contemporana.
Autor(i): Isabella Hammad
Traducator(i):
Cod: 9789734687923
Editura: Polirom
Limba: Romana
Anul aparitiei: decembrie 2021
Numar pagini: 608
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Fictiune/ Literatura
Sub-Categorie: Literatura contemporana

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Isabella Hammad. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in decembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 59.95lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 608 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.