Parenting de la A la Z. 80 de teme provocatoare pentru parintii de azi PDF

5/5
Autor: Georgeta Panisoara
ISBN: 9789734687824
Editura: Polirom
Vezi cartea Parenting de la A la Z. 80 de teme provocatoare pentru parintii de azi PDF scrisa de autorul Georgeta Panisoara in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in ianuarie 2022 de catre editura Polirom in limba Romana, are 632 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

64.95 Lei
Pretul cartii Parenting de la A la Z. 80 de teme provocatoare pentru parintii de azi este de aproximativ 64.95lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Parenting de la A la Z. 80 de teme provocatoare pentru parintii de azi

Autor(i): Georgeta Panisoara
Traducator(i):
Cod: 9789734687824
Editura: Polirom
Limba: Romana
Anul aparitiei: ianuarie 2022
Numar pagini: 632
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Parenting si Cresterea copilului

A-i oferi copilului un mediu sigur in care sa-si insuseasca si sa-si dezvolte abilitatile cognitive si in care sa formeze legaturi afective pozitive, a gasi stilul de parenting cel mai potrivit nevoilor sale, a-i gestiona crizele ce survin la varste variate si a identifica abaterile comportamentale care il pot afecta ulterior reprezinta cateva dintre provocarile cu care parintii se confrunta in mod constant in cresterea copiilor, astazi poate mai mult decat oricand.

Volumul abordeaza notiunea de parenting din perspectiva multitudinii de teorii propuse de-a lungul timpului, fiecare capitol insumand experientele practice ale autorilor si abordarile teoretice ale diferitelor studii de specialitate. Atentia se indreapta atat spre interactiunile dintre adulti si copii, cat si spre atitudinile si responsabilitatile parintelui in general. Unul dintre scopurile cartii de fata devine, astfel, facilitarea, pentru parinti, a procesului de selectare asumata a informatiilor si a aplicarii acestora pentru consolidarea relatiei cu propriii copii, favorizand dezvoltarea lor armonioasa.

ISBN: 9789734687824

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Georgeta Panisoara sau din categoria Parenting si Cresterea copilului.
Cartea a fost scrisa de catre Georgeta Panisoara. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in ianuarie 2022. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 64.95lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 632 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.