Parazitul PDF

5/5
Autor: Michel Serres
ISBN: 9786069028476
Editura: Fractalia
Vezi cartea Parazitul PDF scrisa de autorul Michel Serres in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in octombrie 2021 de catre editura Fractalia in limba Romana, are 348 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

47.15 Lei
Pretul cartii Parazitul este de aproximativ 47.15lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Parazitul

Suntem scufundati in zgomot. si acest zgomot este de nestins. Un zgomot exterior, care este chiar lumea insasi, si interior produs de propriul nostru corp viu. Locuim in zgomotele lumii, nu putem inchide usa sa oprim tipetele, si evoluam infasurati in aceasta hula incalculabila. Suntem calzi, inflacarati de viata, iar cuptoarele acestui extaz temporar emit tumultul neincetat al continuei lor functionari. De cum se sting aceste surse, moartea se instaleaza sub forma de unde plate. Plate pentru inregistrare, plate pentru urechile inchise. La inceput este zgomotul, zgomotul nu inceteaza. El este revelatia haosului, intelegerea dezordinii, singura noastra legatura cu distributia imprastiata a lucrurilor. Auzul este deschiderea noastra eroica la tulburare si difuzie, ceilalti receptori ne asigura ordinea sau, daca nu o pot oferi sau recepta, se inchid imediat. Zgomotul ne asigura ca suntem scufundati in fluctuatie, ca suntem plini de ea. El ne alunga din haos, prin oroarea pe care ne?o inspira, ne aduce, ne cheama la ordine.

ISBN: 9786069028476

Carti scrise de Michel Serres

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Michel Serres sau din categoria stiinte umaniste.
Autor(i): Michel Serres
Traducator(i):
Cod: 9786069028476
Editura: Fractalia
Limba: Romana
Anul aparitiei: octombrie 2021
Numar pagini: 348
Coperta: Paperback
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: stiinte umaniste

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Michel Serres. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in octombrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 47.15lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 348 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.