Pachet Craciun CD 1 PDF

5/5
Autor: ***
ISBN: 5948492860014
Editura: Gama
Vezi cartea Pachet Craciun CD 1 PDF scrisa de autorul *** in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in octombrie 2021 de catre editura Gama in limba Romana, are 72 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

99 Lei
Pretul cartii Pachet Craciun CD 1 este de aproximativ 99lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Pachet Craciun CD 1

Pachetul contine urmatoarele titluri: „Povesti de noapte buna” si „Povesti de somn usor” la un pret special! Cititul inainte de culcare este incredibil de important: nu doar intareste legatura emotionala dintre copil si parinte, ci ajuta si la dezvoltarea imaginatiei si a gandirii logice, la imbogatirea vocabularului si la sporirea atentiei, cultivand totodata si dragostea pentru lectura.

Din volumul „Povesti de noapte buna”, parintele va putea sa ii citeasca micutului povesti precum Scufita Rosie, Harap-Alb, Cenusareasa, Hansel si Gretel, Rapunzel sau Degetica, iar din volumul „Povesti de somn usor”, copilul va fi insotit in calatoria sa spre tarmul viselor de Mowgli, Alba-ca-Zapada, Pinocchio, Mica Sirena, Ivan Turbinca, Alddin sau Sindbad Marinarul.

Cartile cu povesti il ajuta pe copil sa isi dezvolte limbajul, sa faca cunostinta cu lumile basmului si sa adoarma mai usor. Citind in fiecare seara cate o poveste, se initiaza o legatura puternica intre parinte si copil.

ISBN: 5948492860014

Carti scrise de ***

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre *** sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.
Autor(i): ***
Traducator(i):
Cod: 5948492860014
Editura: Gama
Limba: Romana
Anul aparitiei: octombrie 2021
Numar pagini: 72
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Carti pentru copii
Sub-Categorie: Carti dupa grupa de varsta

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre ***. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in octombrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 99lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 72 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.