Pacea launtrica sa aiba intaietate. Dialoguri vii despre rosturile crestinului in societate PDF

5/5
Autor: Arhim. Epifanie Theodoropulos
ISBN: 9786068195841
Editura: Predania
Vezi cartea Pacea launtrica sa aiba intaietate. Dialoguri vii despre rosturile crestinului in societate PDF scrisa de autorul Arhim. Epifanie Theodoropulos in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in octombrie 2021 de catre editura Predania in limba Romana, are 296 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

30 Lei
Pretul cartii Pacea launtrica sa aiba intaietate. Dialoguri vii despre rosturile crestinului in societate este de aproximativ 30lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Pacea launtrica sa aiba intaietate. Dialoguri vii despre rosturile crestinului in societate

Autor(i): Arhim. Epifanie Theodoropulos
Traducator(i):
Cod: 9786068195841
Editura: Predania
Limba: Romana
Anul aparitiei: octombrie 2021
Numar pagini: 296
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Religie

„Sagetile randuite ale celui puternic sunt cuvintele bine tintite; ele misca inimile ascultatorilor, aruncate fiind sa raneasca inimile cele simtitoare. Cuvintele celor intelepti sunt ca tepusele.”
Asa este si cuvantul Parintelui Epifanie – cuvant trezvitor, cuvant ziditor, aghiografic si de pateric, cuvant de intelepciune si plin de har. Fara avanturi retorice si tonalitati impresionante. Cuvant ce s-a vrut simplu si neafectat, ca sa fie inteles si de cei mai de jos dintre frati, pentru care Hristos a murit si a inviat. Cartea de fata doreste sa daruiasca acest cuvant poporului lui Dumnezeu.
Arhimandritul Spiridon

Domnul este revolutionar, insa nu in sensul in care vor unii sa ni-L infatiseze. El nu a dorit sa indrepte sistemele sociale sau politice, ci sa schimbe inima oamenilor. O astfel de revolutie a intentionat sa faca. Oricate sisteme s-ar schimba, daca inima omului nu se schimba, raul va gasi cai prin care sa lucreze. Cand oamenii se nasc din nou in Hristos, atunci vor gasi ei insisi sistemele sociale mai drepte care se cer. Se poate vorbi cu adevarat de sisteme mai bune sau mai drepte, nu tagaduiesc acest lucru; esenta lucrurilor este insa ca inima omului sa ajunga sa se schimbe. (…)
Viata noastra a ajuns prea nelinistita ca sa ne bucuram de ea. Toti oamenii de astazi muncesc ca niste robi pentru bunurile vietii, insa nu mai gasesc putere sa se bucure de ele. Am facut din viata noastra o lupta sisifica sau, mai bine zis, un chin sisific pentru niste nimicuri.
Arhim. Epifanie Theodoropulos

ISBN: 9786068195841

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Arhim. Epifanie Theodoropulos sau din categoria Religie.
Cartea a fost scrisa de catre Arhim. Epifanie Theodoropulos. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in octombrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 30lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 296 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.