Originea Virusului. Adevarurile Ascunse Care au Ucis Milioane de Oameni PDF

5/5
Autor: Angus Dalgleish, Paolo Barnard, Steven Quay
ISBN: 9786069609316
Editura: Prestige
Vezi cartea Originea Virusului. Adevarurile Ascunse Care au Ucis Milioane de Oameni PDF scrisa de autorul Angus Dalgleish, Paolo Barnard, Steven Quay in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Prestige in limba Romana, are 208 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

45 Lei
Pretul cartii Originea Virusului. Adevarurile Ascunse Care au Ucis Milioane de Oameni este de aproximativ 45lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Originea Virusului. Adevarurile Ascunse Care au Ucis Milioane de Oameni

Aceasta carte dezvaluie adevaruri alarmante despre natura si caracteristicile virusului SRAS-CoV-2, ca si despre culisele unei conspiratii a tacerii de proportii fenomenale inconjurand pandemia – care, de doi ani deja, continua sa tina in captivitate lumea intreaga.

Departe de zgomotul mass-mediei tabloide, doi dintre cei mai importanti cercetatori internationali in virusologie dezvaluie cu rigoare, dar pe intelesul tuturor, de ce SRAS-CoV-2 stie sa ucida ca niciun alt virus dinaintea lui.Un virus care a fost obtinut in laborator, prezentand o agresivitate anormala si extrem de patogena. Acest lucru era evident cunoscut Chinei chiar inainte de izbucnirea pandemiei, dar si americanilor care au finantat experimentele genetice periculoase, fara masuri de securitate adecvate, din Wuhan. Cercetatorii, sprijiniti de un ziarist de investigatie italian, denunta zidul de reticente si conflicte de interese, ca si complicitatea unor sectoare publice americane, a cercetatorilor si a majoritatii mass-mediei care au condus la tragedia milioanelor de morti de pe toata planeta. Morti care ar fi putut fi evitate.

ISBN: 9786069609316

Carti scrise de Angus Dalgleish, Paolo Barnard, Steven Quay

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Angus Dalgleish, Paolo Barnard, Steven Quay sau din categoria Spiritualitate si ezoterism.
Autor(i): Angus Dalgleish, Paolo Barnard, Steven Quay
Traducator(i):
Cod: 9786069609316
Editura: Prestige
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 208
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Spiritualitate si ezoterism

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Angus Dalgleish, Paolo Barnard, Steven Quay. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 45lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 208 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.