Orice viata arde. Cum explica termodinamica originea formelor de viata PDF

5/5
Autor: Jeremy England
ISBN: 9786067224702
Editura: Publica
Vezi cartea Orice viata arde. Cum explica termodinamica originea formelor de viata PDF scrisa de autorul Jeremy England in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in decembrie 2021 de catre editura Publica in limba Romana, are 264 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

49 Lei
Pretul cartii Orice viata arde. Cum explica termodinamica originea formelor de viata este de aproximativ 49lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Orice viata arde. Cum explica termodinamica originea formelor de viata

Un eminent fizician ridica valul de pe o teorie definitorie a unui intreg domeniu, despre originile si scopul vietii. De ce suntem vii? Majoritatea lucrurilor din Univers nu sunt. si tot ce este viu isi are originea in lucruri care, enigma totala, nu erau vii.Timp de secole, intrebarea stiintifica despre originile vietii ne-a incurcat, lasandu-ne nedumeriti. Dar in cartea Orice viata arde, fizicianul Jeremy England sustine ca raspunsul a fost chiar sub nasul nostru in tot acest timp, ingropat adanc in legile termodinamicii. Autorul explica de ce, in mod contraintuitiv, exact aceleasi forte care tind sa rupa lucrurile in bucati, au dus la asamblarea primelor sisteme vii.Cum a inceput viata nu este doar o intrebare stiintifica. O punem pentru ca vrem sa stim ce inseamna realmente sa fii viu. Drept care England, rabin hirotonit, isi foloseste teoria ca sa cerceteze cum si daca stiinta ne ajuta sa gasim un scop in acest vast si misterios Univers.in buna traditie a cartii lui Viktor Frankl, Omul in cautarea sensului vietii, cartea Orice viata arde este o marturie de profunda semnificatie despre cum poate sa apara ceva din nimic.

ISBN: 9786067224702

Carti scrise de Jeremy England

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Jeremy England sau din categoria stiinta si tehnica.
Autor(i): Jeremy England
Traducator(i):
Cod: 9786067224702
Editura: Publica
Limba: Romana
Anul aparitiei: decembrie 2021
Numar pagini: 264
Coperta: Paperback
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: stiinta si tehnica

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Jeremy England. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in decembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 49lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 264 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.