Onno & Ontje. Prieteni la catarama PDF

5/5
Autor: Thomas Springer
ISBN: 9786069784440
Editura: Pandora M
Vezi cartea Onno & Ontje. Prieteni la catarama PDF scrisa de autorul Thomas Springer in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in octombrie 2021 de catre editura Pandora M in limba Romana, are 32 pagini si coperta Hardcover.

Pretul Recomandat

25 Lei
Pretul cartii Onno & Ontje. Prieteni la catarama este de aproximativ 25lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Onno & Ontje. Prieteni la catarama

Povestea unei prietenii neobisnuite intr-o lume mica, foarte speciala.Onno este pescar, locuieste cu sotia sa Olga pe o insula mica de tot si prefera sa-si petreaca timpul singur pe mare. Totul merge bine, caci lui Onno ii place linistea si viata pe intinderea albastra, doar ca intr-o buna zi se imbolnaveste de rau de mare si nu mai poate sa plece la pescuit. Mai mult, e nevoit sa ramana pe insulita, singur, cu Olga. Dar sotiei ii placea sa vorbeasca, in vreme ce lui Onno nu prea-i place sa asculte. in plus, amandurora le place sa manance peste. Dar acum, pentru ca nimeni nu mai iese pe mare, nu mai pot pune pe masa decat legumele din gradina de zarzavat si merele din livada. Asa ca Olga a hotarat sa se faca pescarita in locul lui, iar Onno e din nou multumit: si-a regasit linistea. Cel putin pana cand in viata lui apare Ontje, o vidra mica si vorbitoare, de care Onno nu reuseste cu niciun chip sa se desparta…

ISBN: 9786069784440

Carti scrise de Thomas Springer

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Thomas Springer sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.
Autor(i): Thomas Springer
Traducator(i):
Cod: 9786069784440
Editura: Pandora M
Limba: Romana
Anul aparitiei: octombrie 2021
Numar pagini: 32
Coperta: Hardcover
Categorie: Carti pentru copii
Sub-Categorie: Carti dupa grupa de varsta

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Thomas Springer. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in octombrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 25lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 32 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.