OLA in grupa mica. Resurse didactice pentru profesori. Volumul 2 semestrul 1. Sugestii de psihologie prescolara 3-4 ani PDF

5/5
Autor: ***
ISBN: 9786069089705
Editura: Art Klett
Vezi cartea OLA in grupa mica. Resurse didactice pentru profesori. Volumul 2 semestrul 1. Sugestii de psihologie prescolara 3-4 ani PDF scrisa de autorul *** in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in septembrie 2021 de catre editura Art Klett in limba Romana, are 112 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

31.5 Lei
Pretul cartii OLA in grupa mica. Resurse didactice pentru profesori. Volumul 2 semestrul 1. Sugestii de psihologie prescolara 3-4 ani este de aproximativ 31.5lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat OLA in grupa mica. Resurse didactice pentru profesori. Volumul 2 semestrul 1. Sugestii de psihologie prescolara 3-4 ani

AVIZAT DE M.E.N. PE DATA DE 5 IANUARIE 2018

Culegerea de fata reprezinta un auxiliar didactic care poate insoti orice manual aprobat, aflat in circulatie, fiind un instrument util in procesul de predare-invatare-evaluare a continuturilor propuse de programa scolara.

Fiecare dintre cele patru capitole din structura lucrarii, corespunzator unei unitati de invatare, cuprinde aplicatii numeroare si variate, grupate pe trei niveluri de dificultate:

– probleme de nivel elementar;

– probleme de nivel mediu;

– probleme de performanta.

Pentru ca elevii sa-si insuseasca sau sa-si perfectioneze mecanismul de rezolvare a problemelor, culegerea contine raspunsuri si solutii detaliate propuse de autor, insotite de ilustratii clarificatoare.

ISBN: 9786069089705

Carti scrise de ***

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre *** sau din categoria Clasa.
Autor(i): ***
Traducator(i):
Cod: 9786069089705
Editura: Art Klett
Limba: Romana
Anul aparitiei: septembrie 2021
Numar pagini: 112
Coperta: Paperback
Categorie: Educationale
Sub-Categorie: Clasa

Intrebari Frecvente

Cartea a fost publicata in septembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 31.5lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.

Vezi si alte carti din categoria ,