O sa fiu tatic! Tot ce trebuie sa stii ca sa devii un tata desavarsit PDF

5/5
Autor: Mark Woods
ISBN: 9786066394024
Editura: For You
Vezi cartea O sa fiu tatic! Tot ce trebuie sa stii ca sa devii un tata desavarsit PDF scrisa de autorul Mark Woods in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura For You in limba Romana, are 336 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

38 Lei
Pretul cartii O sa fiu tatic! Tot ce trebuie sa stii ca sa devii un tata desavarsit este de aproximativ 38lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat O sa fiu tatic! Tot ce trebuie sa stii ca sa devii un tata desavarsit

in fine, partenera ta il aduce pe lume, dar asta inseamna ca si tu il aduci. Nu literalmente, desigur, insa vei trece si tu prin cele noua luni de hormoni zburatori, masaje si emotii, nerabdare si nervozitate – cum nu le-ai experimentat niciodata!

A inceput cea mai importanta calatorie a vietii tale. Vei fi tata si te simti super! Dar esti pregatit?

Majoritatea cartilor despre sarcina sunt pentru mama, insa aceasta este doar pentru tine, noul tata. Ea te indruma prin cele noua luni de bucurie, entuziasm si temeri astfel incat sa iesi din acest carusel emotional pregatit pentru orice iti va aduce nou-nascutul. De la modul in care copilul creste luna de luna pana la ce sa cumperi si cum sa-ti sprijini partenera (lucrurile mici conteaza…), bestsellerul international O sa fiu tatic! este ghidul tau de supravietuire pentru cele noua luni.

„Ascensiunea pe Kilimanjaro si traversarea desertului kenyan au fost pentru mine o joaca de copii in comparatie cu a fi tata…” – Mark Woods

„Sper sa-ti placa sa citesti cartea O sa fiu tatic! si sa o gasesti utila – cu certitudine eu m-am distrat scriind-o si nu pot decat sa ii cer iertare bietei mele sotii, care nu stia mai mult de 5% din ce prezint eu aici cand era insarcinata cu primul nostru copil.
Mi-a facut mare placere sa ma documentez pentru aceasta carte, sa ii intervievez si pe alti tati si sa o scriu. Cel mai mult, insa, imi place sa fiu tata si sunt absolut sigur ca si tie iti va placea. iti urez noroc in acest nou rol al vietii tale!“ – Mark Woods

ISBN: 9786066394024

Carti scrise de Mark Woods

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Mark Woods sau din categoria Parenting si Cresterea copilului.
Autor(i): Mark Woods
Traducator(i):
Cod: 9786066394024
Editura: For You
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 336
Coperta: Paperback
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Parenting si Cresterea copilului

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Mark Woods. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 38lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 336 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.