O minte linistita. invataturi budiste pentru dobandirea pacii interioare PDF

5/5
Autor: Shoukei Matsumoto
ISBN: 9786063379871
Editura: Litera
Vezi cartea O minte linistita. invataturi budiste pentru dobandirea pacii interioare PDF scrisa de autorul Shoukei Matsumoto in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Litera in limba Romana, are 176 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

69.9 Lei
Pretul cartii O minte linistita. invataturi budiste pentru dobandirea pacii interioare este de aproximativ 69.9lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat O minte linistita. invataturi budiste pentru dobandirea pacii interioare

Viata e plina de zgomote exterioare care nu se mai sfarsesc – de la telefoane mobile la voci, trafic, televizor. La toate acestea se adauga zgomotul nostru interior: griji, frici, emotii distructive si ganduri care dau navala. Alimentandu-ne stresul si anxietatea, aceasta suprasolicitare poate fi daunatoare pentru minte si corp si ne impiedica sa traim o viata implinita si senina.

Inspirat de practicile si invataturile budismului, Shoukei Matsumoto ne prezinta cauzele „zgomotului“, trecand in revista stilul de viata modern, relatiile noastre cu ceilalti, banii si tehnologia. Ne arata cat de benefic este sa privim in interiorul nostru si, odata ce devenim mai constienti de noi insine si de felul in care ne raportam la lume, ne invata cum ne putem linisti mintea. Prin viziunea sa convingatoare despre ce inseamna sa renunti la comparatia cu ceilalti si sa-ti traiesti viata dupa propriile reguli, prin sfaturile simple despre mici ritualuri zilnice, respiratia constienta si practicarea recunostintei, O minte linistita este o calauza indispensabila in procesul de cautare a echilibrului si a calmului intr-o lume haotica.

ISBN: 9786063379871

Carti scrise de Shoukei Matsumoto

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Shoukei Matsumoto sau din categoria Religie.
Autor(i): Shoukei Matsumoto
Traducator(i):
Cod: 9786063379871
Editura: Litera
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 176
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Religie

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Shoukei Matsumoto. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 69.9lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 176 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.