O lume fara e-mail. Cum sa regandesti munca intr-o epoca a excesului de comunicare PDF

5/5
Autor: Cal Newport
ISBN: 9786067224696
Editura: Publica
Vezi cartea O lume fara e-mail. Cum sa regandesti munca intr-o epoca a excesului de comunicare PDF scrisa de autorul Cal Newport in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in decembrie 2021 de catre editura Publica in limba Romana, are 360 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

55 Lei
Pretul cartii O lume fara e-mail. Cum sa regandesti munca intr-o epoca a excesului de comunicare este de aproximativ 55lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat O lume fara e-mail. Cum sa regandesti munca intr-o epoca a excesului de comunicare

Am ajuns sa fim atat de obisnuiti cu zilele de lucru influentate de inbox incat ni se pare dificil sa ne inchipuim alternative. Dar acestea exista. Bazandu-se pe ani buni de investigatii, Cal Newport sustine ca modul in care abordam munca este gresit, iar apoi expune o serie de principii si de instructiuni concrete pentru a remedia problema. in aceasta carte militeaza pentru spatii de lucru in care procesele clare – nu mesajele transmise la intamplare – sunt cele care definesc identificarea, atribuirea si evaluarea sarcinilor.Fiecare persoana are mai putine sarcini (dar le face mai bine), iar investitiile masive in suport si asistenta limiteaza sarcina din ce in ce mai impovaratoare a chestiunilor administrative. Mai presus de orice, comunicarile importante sunt fluidizate, iar tot ce inseamna inbox sau canal de chat nu mai ramane in centrul felului in care se desfasoara activitatea.

ISBN: 9786067224696

Carti scrise de Cal Newport

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Cal Newport sau din categoria Afaceri si economie.
Autor(i): Cal Newport
Traducator(i):
Cod: 9786067224696
Editura: Publica
Limba: Romana
Anul aparitiei: decembrie 2021
Numar pagini: 360
Coperta: Paperback
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Afaceri si economie

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Cal Newport. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in decembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 55lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 360 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.