Nu renunta, Simon PDF

5/5
Autor: Rainbow Rowell
ISBN: 9786068811994
Editura: Young Art
Vezi cartea Nu renunta, Simon PDF scrisa de autorul Rainbow Rowell in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in decembrie 2021 de catre editura Young Art in limba Romana, are 536 pagini si coperta Hardcover.

Pretul Recomandat

40.8 Lei
Pretul cartii Nu renunta, Simon este de aproximativ 40.8lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Nu renunta, Simon

Autor(i): Rainbow Rowell
Traducator(i):
Cod: 9786068811994
Editura: Young Art
Limba: Romana
Anul aparitiei: decembrie 2021
Numar pagini: 536
Coperta: Hardcover
Categorie: Carti pentru copii
Sub-Categorie: Carti dupa grupa de varsta

Imposibil de lasat din mana!


Simon Snow si Basilton Grimm-Pitch sunt colegi de camera inca din primul lor an la Watford. Dar doar pentru ca n-au de ales, din moment ce sunt dusmani juruiti si cel mai probabil unul dintre ei va sfarsi ucis de mana celuilalt. Norocul lor ca nu mai au mult de indurat: ultimul an scolar, de altfel pe cale sa inceapa, va fi si ultimul an in care vor locui impreuna. insa intors la Watford dupa vacanta de vara, Simon descopera ca Baz e de negasit. Cum e posibil ca inamicul lui cel mai aprig sa nu profite de ultima ocazie de a-i face viata un calvar? si unde sa fi disparut fara urma?

Nelinistit ca Baz ar putea pune la cale vreun complot odios, dar si ingrijorat mai mult decat e pregatit sa accepte ca i s-ar fi putut intampla ceva, Simon se reintoarce in lumea magiei, pe care o gaseste la fel de fabuloasa, dar mai intunecata si mai populata de monstri ca niciodata. in plus, au trecut douazeci de ani de la ultima ridicare a Valului, ceea ce inseamna ca mortilor li se va permite din nou sa treaca pragul dintre lumea lor si lumea celor vii.

ISBN: 9786068811994

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Rainbow Rowell sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.
Cartea a fost scrisa de catre Rainbow Rowell. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in decembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 40.8lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 536 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.