Nu mai amana! 50 de exercitii practice pentru a scapa de tendinta de a procrastina PDF

5/5
Autor: Jacques Regard
ISBN: 9786069707364
Editura: Philobia
Vezi cartea Nu mai amana! 50 de exercitii practice pentru a scapa de tendinta de a procrastina PDF scrisa de autorul Jacques Regard in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in decembrie 2021 de catre editura Philobia in limba Romana, are 120 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

20.8 Lei
Pretul cartii Nu mai amana! 50 de exercitii practice pentru a scapa de tendinta de a procrastina este de aproximativ 20.8lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Nu mai amana! 50 de exercitii practice pentru a scapa de tendinta de a procrastina

Te-ai obisnuit sa amani tot timpul cate ceva? Ai impresia ca nu stii cu ce sa incepi? Nu reusesti sa duci la bun sfarsit tot ce ti-ai planificat? stii cum sa te organizezi in chip judicios, dar nu esti capabil sa-ti pui planul in aplicare? iti sfarsesti ziua cu totul epuizat, constatand cu amaraciune ca ceilalti, dar si situatiile in care te trezesti, iti dicteaza in cea mai mare parte cursul existentei? Printre motivele amanarii se numara suprasolicitarea, indecizia privind felul de a incepe o activitate, lipsa unei reale finalitati sau motivatii ori perfectionismul care ne incita sa vrem sa facem lucrurile mult mai bine.Obiectivele celor cincizeci de exercitii din lucrarea de fata sunt urmatoarele: sa-ti regasesti dorinta si pofta de actiune; sa incetezi sa mai taraganezi lucrurile; sa detectezi cauzele esecului, transformandu-l in reusita; sa gasesti ragazul de a face lucrurile care-ti plac; sa-ti consumi energia cu discernamant; sa stii cu adevarat ce vrei si sa te organizezi pentru a-ti indeplini obiectivele.

ISBN: 9786069707364

Carti scrise de Jacques Regard

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Jacques Regard sau din categoria Lecturi motivationale.
Autor(i): Jacques Regard
Traducator(i):
Cod: 9786069707364
Editura: Philobia
Limba: Romana
Anul aparitiei: decembrie 2021
Numar pagini: 120
Coperta: Paperback
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Lecturi motivationale

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Jacques Regard. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in decembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 20.8lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 120 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.