Noua educatie in China. Un experiment reusit PDF

5/5
Autor: Zhu Yongxin
ISBN: 978-606-793-926-2
Editura: Corint
Vezi cartea Noua educatie in China. Un experiment reusit PDF scrisa de autorul Zhu Yongxin in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in septembrie 2020 de catre editura Corint in limba Romana, are 304 pagini si coperta Hardcover.

Pretul Recomandat

34.9 Lei
Pretul cartii Noua educatie in China. Un experiment reusit este de aproximativ 34.9lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Noua educatie in China. Un experiment reusit

Prima scoala experimentala Noua Educatie a fost lansata in 2002, in Kunshan, provincia Jiangsu, si, pana in prezent, proiectul educational inovativ al lui Zhu Yongxin a castigat o mare popularitate, viziunea si ideile sale fiind imbratisate de peste 4200 de institutii din intreaga China. Prin obiectivul sau, „o viata educationala fericita si completa”, acest experiment a schimbat existenta a peste 4,9 milioane de profesori si elevi, reprezentand o forta pozitiva care remodeleaza sistemul de invatare din China.
in acest volum, sunt explicate cu limpezime si ilustrate prin studii de caz sugestive principiile care stau la baza noii educatii. Zhu surprinde ideile, spiritul si atitudinea care constituie forta motrice a acesteia, de la concentrarea pe dezvoltarea profesorului la locul esential al lecturii intr-un „campus plin de savoarea cartilor”. De asemenea, ofera indrumare in crearea clasei ideale si evidentiaza importanta dezvoltarii unui curriculum remarcabil, beneficiile initiativei „Un lucru pe luna” si necesitatea construirii unei comunitati digitale pentru a sprijini elevii si profesorii.

ISBN: 978-606-793-926-2

Carti scrise de Zhu Yongxin

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Zhu Yongxin sau din categoria stiinte umaniste.
Autor(i): Zhu Yongxin
Traducator(i):
Cod: 978-606-793-926-2
Editura: Corint
Limba: Romana
Anul aparitiei: septembrie 2020
Numar pagini: 304
Coperta: Hardcover
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: stiinte umaniste

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Zhu Yongxin. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in septembrie 2020. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 34.9lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 304 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.