Munca echitabila. Fa-ti naibii treaba, rapid si corect! PDF

5/5
Autor: Kimberley Scott
ISBN: 9786067224597
Editura: Publica
Vezi cartea Munca echitabila. Fa-ti naibii treaba, rapid si corect! PDF scrisa de autorul Kimberley Scott in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Publica in limba Romana, are 560 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

69 Lei
Pretul cartii Munca echitabila. Fa-ti naibii treaba, rapid si corect! este de aproximativ 69lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Munca echitabila. Fa-ti naibii treaba, rapid si corect!

Toti excludem, subestimam si subutilizam constant un numar urias de persoane din forta de munca si, concomitent, le includem, le supraestimam si le promovam pe altele, adesea dincolo de nivelul lor de competenta. Nu numai ca este imoral si nedrept, dar este si nociv pentru afacere. Solutia este Munca Echitabila.Noua carte a lui Kim Scott dezvaluie un cadru practic atat pentru respectarea individualitatii tuturor, cat si pentru colaborarea eficienta. Acesta este ghidul esential de care au nevoie liderii si angajatii lor pentru a crea mai multe medii de lucru echitabile si pentru a stabili noi norme de colaborare si respect.Kim Scott, autoarea bestsellerului Sinceritate radicala, ne arata cum putem sa recunoastem, sa combatem si sa eliminam nedreptatea la locul de munca, transformandu-ne carierele si organizatiile in timpul acestui proces.

ISBN: 9786067224597

Carti scrise de Kimberley Scott

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Kimberley Scott sau din categoria Afaceri si economie.
Autor(i): Kimberley Scott
Traducator(i):
Cod: 9786067224597
Editura: Publica
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 560
Coperta: Paperback
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Afaceri si economie

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Kimberley Scott. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 69lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 560 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.