Moartea Manechinului (1970), Detectiv la 14 ani PDF

5/5
Autor: Petre Salcudeanu
ISBN: 9786069629154
Editura: Publisol
Vezi cartea Moartea Manechinului (1970), Detectiv la 14 ani PDF scrisa de autorul Petre Salcudeanu in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Publisol in limba Romana, are 400 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

29.9 Lei
Pretul cartii Moartea Manechinului (1970), Detectiv la 14 ani este de aproximativ 29.9lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Moartea Manechinului (1970), Detectiv la 14 ani

Bunicul, ofiter de militie pensionar, continua sa colaboreze cu fostii lui colegi, rezolvand cazuri aparent simple, alaturi de Copil, un batran caine politist scos si el la pensie si adoptat de Bunic, si de Panaitescu, soferul personal.

Moartea manechinului. Cadavrul unei tinere de 19 ani, manechin la o casa de moda, este gasit la marginea unui drum. Pornind pe urmele ucigasului, Bunicul se trezeste in fata mai multor piste si a si mai multor suspecti, care au legaturi cu o secta religioasa, cu reguli bine stabilite si despre al carei sef nimeni nu are voie sa spuna nimic.

Detectiv la 14 ani. Bunicul este tintuit la pat cu un picior in ghips, dupa trei luni de stat in spital. Desi operatia reuseste, cu toata stradania medicilor, sanatatea lui continua sa se inrautateasca. Pentru a-l scoate din depresie, capitanul Alexiu ii trimite pe cap trei dintre cei sapte copii ai sai si o misiune, pe care Bunicul trebuie sa o duca pana la capat asistat de aceste neasteptate ajutoare.

ISBN: 9786069629154

Carti scrise de Petre Salcudeanu

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Petre Salcudeanu sau din categoria Literatura contemporana.
Autor(i): Petre Salcudeanu
Traducator(i):
Cod: 9786069629154
Editura: Publisol
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 400
Coperta: Paperback
Categorie: Fictiune/ Literatura
Sub-Categorie: Literatura contemporana

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Petre Salcudeanu. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 29.9lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 400 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.