Micul print (Editie pop-up) PDF

5/5
Autor: Antoine de Saint-Exupery
ISBN: 9786060065494
Editura: RAO
Vezi cartea Micul print (Editie pop-up) PDF scrisa de autorul Antoine de Saint-Exupery in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in octombrie 2021 de catre editura RAO in limba Romana, are 64 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

150 Lei
Pretul cartii Micul print (Editie pop-up) este de aproximativ 150lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Micul print (Editie pop-up)

„Micul print apare acum si in editie pop-up!” De 67 de ani, Micul print v-a cucerit sufletele, devenind un mit care a captivat intreaga planeta.

Un gen aparte, fiind in acelasi timp si poveste poetico- filosofica si mit initiatic, cartea ne aduce in prim- plan valorile umane, responsabilitate si legatura intre oameni,
toleranta si spirit de aventura. Este un titlu accesibil tuturor categoriilor de varsta, o poveste simpla si fermecatoare, spusa intr-un limbaj simplu, dar plin de poezie.

O poveste incantatoare despre copilarie, singuratate si prietenie. Prezenta editie pop-up, in care aproape toate ilustratiile sunt in relief, este cadoul ideal pentru copiii de toate varstele care il indragesc pe Micul print, dar si pentru cei care de-abia acum au sansa sa il descopere.

ISBN: 9786060065494

Carti scrise de Antoine de Saint-Exupery

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Antoine de Saint-Exupery sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.
Autor(i): Antoine de Saint-Exupery
Traducator(i):
Cod: 9786060065494
Editura: RAO
Limba: Romana
Anul aparitiei: octombrie 2021
Numar pagini: 64
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Carti pentru copii
Sub-Categorie: Carti dupa grupa de varsta

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Antoine de Saint-Exupery. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in octombrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 150lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 64 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.