Maretele aventuri ale Porcului de Craciun – HC PDF

5/5
Autor: J.K. Rowling
ISBN: 9786060863281
Editura: Arthur
Vezi cartea Maretele aventuri ale Porcului de Craciun – HC PDF scrisa de autorul J.K. Rowling in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in octombrie 2021 de catre editura Arthur in limba Romana, are 360 pagini si coperta Hardcover.

Pretul Recomandat

35.55 Lei
Pretul cartii Maretele aventuri ale Porcului de Craciun – HC este de aproximativ 35.55lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Maretele aventuri ale Porcului de Craciun – HC

Jack il iubeste pe Um Porc, jucaria sa din copilaria frageda. UP a fost intotdeauna alaturi de el, la bine si la rau. Pana cand, intr-un Ajun de Craciun, se intampla ceva inspaimantator – UP e de negasit.

insa Ajunul Craciunului e o noapte a miracolelor si a cauzelor pierdute, o noapte cand toate prind viata – chiar si jucariile.

Asa se face ca Jack si Porcul de Craciun (inlocuitorul agasant al lui UP) pornesc intr-o calatorie uluitoare prin Taramul celor Pierduti, un loc cu totul magic. Cu ajutorul unei Merindase vorbitoare, al unei Busole viteze si al unei creaturi inaripate, pe nume Speranta, isi propun sa-l salveze pe cel mai bun prieten al lui Jack din ghearele inspaimantatorului Pierzator, rontaitorul de jucarii.

ISBN: 9786060863281

Carti scrise de J.K. Rowling

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre J.K. Rowling sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.
Autor(i): J.K. Rowling
Traducator(i):
Cod: 9786060863281
Editura: Arthur
Limba: Romana
Anul aparitiei: octombrie 2021
Numar pagini: 360
Coperta: Hardcover
Categorie: Carti pentru copii
Sub-Categorie: Carti dupa grupa de varsta

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre J.K. Rowling. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in octombrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 35.55lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 360 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.