Mai presus de orice. John F. Kennedy si cea mai periculoasa misiune de spionaj a Americii, din timpul Razboiului Rece PDF

5/5
Autor: Casey Sherman, Michael J. Tougias
ISBN: 9786060066248
Editura: RAO
Vezi cartea Mai presus de orice. John F. Kennedy si cea mai periculoasa misiune de spionaj a Americii, din timpul Razboiului Rece PDF scrisa de autorul Casey Sherman, Michael J. Tougias in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura RAO in limba Romana, are 392 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

49 Lei
Pretul cartii Mai presus de orice. John F. Kennedy si cea mai periculoasa misiune de spionaj a Americii, din timpul Razboiului Rece este de aproximativ 49lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Mai presus de orice. John F. Kennedy si cea mai periculoasa misiune de spionaj a Americii, din timpul Razboiului Rece

Autor(i): Casey Sherman, Michael J. Tougias
Traducator(i):
Cod: 9786060066248
Editura: RAO
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 392
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: stiinte umaniste

Istoria putea sa ia o alta intorsatura daca patru oameni ar fi reactionat diferit fata de cum au facut-o. John F. Kennedy, Nichita Hrusciov, Rudy Anderson si Chuck Maultsby, fiecare in felul lui, alaturi de oameni cu adevarat profesionisti, au luat decizii hotaratoare in momente de mare tensiune, iar calmul, prezenta lor de spirit, perspectiva largita si, nu in ultimul rand, intelepciunea de care au dat dovada au contribuit la evitarea celui de-al treilea razboi mondial, in urma caruia omenirea ar fi fost complet distrusa. Mai presus de orice este povestea unor momente incredibile si periculoase din istoria mondiala.

ISBN: 9786060066248

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Casey Sherman, Michael J. Tougias sau din categoria stiinte umaniste.
Cartea a fost scrisa de catre Casey Sherman, Michael J. Tougias. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 49lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.