Magie in actiune PDF

5/5
Autor: Richard Bandler
ISBN: 9786068414713
Editura: Vidia
Vezi cartea Magie in actiune PDF scrisa de autorul Richard Bandler in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in martie 2021 de catre editura Vidia in limba Romana, are 308 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

35 Lei
Pretul cartii Magie in actiune este de aproximativ 35lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Magie in actiune

Magie in actiune dezvaluie modalitatea de lucru a lui Richard Bandler, co-creatorul domeniului NLP si poate cel mai eficient psihoterapeut din lume, aplicata persoanelor care vin la el pentru a se vindeca de fobii, blocaje la nivel emotional, convingeri toxice si alte probleme personale. Aceasta carte ii ofera necunoscatorului o idee despre cum ar trebui sa arate o sedinta de programare neurolingvistica. Este de la inceput pana la sfarsit un exemplu concret despre cum iti poti amplifica singur starile negative privindu-le cu seriozitate si invers, cum iti poti usura viata glumind in mod constant despre ceea ce crezi tu ca reprezinta o problema.

Schimbarile nu numai ca pot aparea rapid, dar ele se pot realiza si la cel mai profund nivel daca te concentrezi asupra mecanismului prin care au aparut problemele si mai putin pe continutul acestora (fie ca sunt de natura profesionala, familiala, sentimentala, etc.). Richard Bandler produce procese de vindecare tinand cont de un aspect logic si important, dar care este ignorat sau folosit defectuos de catre alti psihoterapeuti: creierul este un sistem de arhivare, nu un sistem de scriere. Asadar, el nu are o functie de stergere, prin urmare nu ai cum sa-ti rescrii trecutul. Ce poti face insa si te va ajuta cu certitudine este sa-ti inveti creierul sa mearga intr-o directie noua: „aici” in loc de „acolo”.

Schimbarea nu trebuie sa fie in ceata si dureroasa, din contra, trebuie sa fie usoara si rapida. Daca poti invata cum sa creezi ceva atat de sofisticat precum o fobie, o teama sau o compulsiune, atunci te poti folosi de aceeasi abilitate pentru a face ceva diferit in aceleasi situatii. in loc sa te certi cu sotul/sotia sau in loc sa te complaci in cercul tau restrans, incepe sa ti orientezi viata dupa deviza „vreau mai mult” si sa spui: „Pana aici! Vreau ca acest lucru sa se schimbe! Vreau sa traiesc cu bucurie fiecare zi din viata!”

ISBN: 9786068414713

Carti scrise de Richard Bandler

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Richard Bandler sau din categoria Lecturi motivationale.
Autor(i): Richard Bandler
Traducator(i):
Cod: 9786068414713
Editura: Vidia
Limba: Romana
Anul aparitiei: martie 2021
Numar pagini: 308
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Lecturi motivationale

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Richard Bandler. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in martie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 35lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 308 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.