Lux, moda si alte bagatele politicesti in Europa de Sud-Est, in secolele XVI–XIX PDF

5/5
Autor: Constanta Vintila, Giulia Calvi, Maria Pakucs-Willcocks, Michał Wasiucionek, Nicoleta Roman
ISBN: 9789735071646
Editura: Humanitas
Vezi cartea Lux, moda si alte bagatele politicesti in Europa de Sud-Est, in secolele XVI–XIX PDF scrisa de autorul Constanta Vintila, Giulia Calvi, Maria Pakucs-Willcocks, Michał Wasiucionek, Nicoleta Roman in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Humanitas in limba Romana, are 432 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

79 Lei
Pretul cartii Lux, moda si alte bagatele politicesti in Europa de Sud-Est, in secolele XVI–XIX este de aproximativ 79lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Lux, moda si alte bagatele politicesti in Europa de Sud-Est, in secolele XVI–XIX

Conduri de saftian si anterie de ghermesut, fire de borangic si ibrisin, inele cu diamante si cercei cu smaragduri, cucunari si cafea, cardamon si piper, covoare si evanghelii, margele si hurmuz, iatagane si pusti, perine si asternuturi, linguri si besactele, untdelemn si zahar, saluri si salvari calatoresc in boccele si coropci, in lazi si cufere, pe spatele catarilor sau in burtile corabiilor, printre dealuri si munti, pe calea apelor sau pe drumurile prafuite ale campiilor, legand Alepul de Bucuresti, Viena de Brasov, Slivenul de Trieste, Zemunul de Iasi, Sibiul de Constantinopol. Mamularii, margelarii, marchitanii, bogasierii, diplo-matii, doctorii, botanistii, chirurgii, feluritele obraze curioase, sarlatanii, talharii, mercenarii si dezertorii calatoresc odata cu marfurile si obiectele, ducand mai departe idei revolutionare, gusturi noi, mode sofisticate, cunostinte felurite.

Cartea aceasta dezvaluie destine, oameni, slabiciuni si mode care dau seama de farmecul si culorile catorva secole din istoria lumii noastre de azi.

Ilustratia de pe coperta: Savurand cafeaua, autor necunoscut (scoala Franceza, prima jumatate a sec. XVIII, Muzeul Pera, Istanbul)

ISBN: 9789735071646

Carti scrise de Constanta Vintila, Giulia Calvi, Maria Pakucs-Willcocks, Michał Wasiucionek, Nicoleta Roman

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Constanta Vintila, Giulia Calvi, Maria Pakucs-Willcocks, Michał Wasiucionek, Nicoleta Roman sau din categoria stiinte umaniste.
Autor(i): Constanta Vintila, Giulia Calvi, Maria Pakucs-Willcocks, Michał Wasiucionek, Nicoleta Roman
Traducator(i):
Cod: 9789735071646
Editura: Humanitas
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 432
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: stiinte umaniste

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Constanta Vintila, Giulia Calvi, Maria Pakucs-Willcocks, Michał Wasiucionek, Nicoleta Roman. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 79lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 432 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.