Lupul prefacut pastor PDF

5/5
Autor: Alexandre Jardin
ISBN: 9789735072537
Editura: Humanitas
Vezi cartea Lupul prefacut pastor PDF scrisa de autorul Alexandre Jardin in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in octombrie 2021 de catre editura Humanitas in limba Romana, are 32 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

19.9 Lei
Pretul cartii Lupul prefacut pastor este de aproximativ 19.9lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Lupul prefacut pastor

Cele mai frumoase fabule ale lui La Fontaine reimaginate in proza pentru copiii de astazi: personajele sunt aceleasi, morala a ramas neschimbata, iar comicul de situatii e si mai comic. S-au schimbat doar decorurile si scenografia, astfel incat cei mici sa se identifice mai usor cu eroii povestioarelor si sa simta ca intamplarile din carte le sunt familiare. La fiecare pagina copiii vor descoperi activitati distractive, iar la finalul cartii vor citi traducerea fabulei originale, intr-o frumoasa reverenta facuta literaturii clasice.

intreaga savana e in fierbere: corbul a gasit o ditamai bucata de cascaval, si toate animalele, in frunte cu rinocerul, pun la cale sa i-o fure. Dar pasarea nu se lasa pacalita de vicleniile lor si le zadarniceste planurile cat ai clipi. si, totusi, nu e nimeni in stare sa-l pacaleasca pe corb? Ca sa afli in labele cui a ajuns cascavalul, citeste pana la ultimul rand.

Descopera activitatile distractive din paginile cartii si fabula originala la final.

ISBN: 9789735072537

Carti scrise de Alexandre Jardin

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Alexandre Jardin sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.
Autor(i): Alexandre Jardin
Traducator(i):
Cod: 9789735072537
Editura: Humanitas
Limba: Romana
Anul aparitiei: octombrie 2021
Numar pagini: 32
Coperta: Paperback
Categorie: Carti pentru copii
Sub-Categorie: Carti dupa grupa de varsta

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Alexandre Jardin. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in octombrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 19.9lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 32 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.