Lumea in flacari PDF

5/5
Autor: Siri Hustvedt
ISBN: 9789734688371
Editura: Polirom
Vezi cartea Lumea in flacari PDF scrisa de autorul Siri Hustvedt in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in ianuarie 2022 de catre editura Polirom in limba Romana, are 400 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

49.95 Lei
Pretul cartii Lumea in flacari este de aproximativ 49.95lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Lumea in flacari

Autor(i): Siri Hustvedt
Traducator(i):
Cod: 9789734688371
Editura: Polirom
Limba: Romana
Anul aparitiei: ianuarie 2022
Numar pagini: 400
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Fictiune/ Literatura
Sub-Categorie: Literatura contemporana

Nominalizat la prestigiosul Man Booker Prize, Lumea in flacari este un roman magistral pe tema perceptiei, prejudecatilor, dorintei si luptei unei femei pentru afirmarea in constiinta publica. Siri Hustvedt prezinta povestea artistei Harriet „Harry” Burden, care, dupa ce ani intregi este ignorata de criticii si colectionarii de arta, provoaca un adevarat scandal pe scena artistica newyorkeza atunci cand convinge trei tineri artisti barbati sa-i lanseze creatiile sub propria lor semnatura, cu titlu de experiment sociofilozofic. insa, cand mastile sale auctoriale ajung sa se bucure de succes si celebritate, iar Harry iese la rampa pentru a-si revendica opera, lucrurile nu decurg deloc asa cum s-a asteptat. O complicata carte-puzzle, prezentata drept o antologie de texte foarte diverse – jurnalele lui Harriet, recenzii ale operelor ei, portrete ale artistei realizate de familie si prieteni –, naratiunea adopta multiple perspective si ofera opinii ce nu par sa se puna de acord in privinta vreunui adevar obiectiv, creand in schimb un captivant roman psihologic si politic.

ISBN: 9789734688371

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Siri Hustvedt sau din categoria Literatura contemporana.
Cartea a fost scrisa de catre Siri Hustvedt. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in ianuarie 2022. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 49.95lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 400 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.