Limba romana. Literatura. Comunicare. Clasa a VI-a. Caiet de exercitii (Cheroiu) PDF

5/5
Autor: Florentina Nichitov, Mariana Cheroiu, Mihaela Musat
ISBN: 9789737488077
Editura: Niculescu
Vezi cartea Limba romana. Literatura. Comunicare. Clasa a VI-a. Caiet de exercitii (Cheroiu) PDF scrisa de autorul Florentina Nichitov, Mariana Cheroiu, Mihaela Musat in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Niculescu in limba Romana, are 176 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

17.09 Lei
Pretul cartii Limba romana. Literatura. Comunicare. Clasa a VI-a. Caiet de exercitii (Cheroiu) este de aproximativ 17.09lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Limba romana. Literatura. Comunicare. Clasa a VI-a. Caiet de exercitii (Cheroiu)

Acest caiet de exercitii suplimentare se adreseaza atat elevilor cu certe performante la limba si literatura romana, cat si celor care doresc sa-si imbunatateasca rezultatele scolare la aceasta disciplina. De asemenea, lucrarea de fata este un instrument util si cadrelor didactice pentru lucrul la clasa cu elevii, in vederea fixarii si verificarii cunostintelor acumulate.Cuprinde:
– Exercitii cu grade diferite de dificultate, care acopera intreaga programa scolara
– Imagini sugestive in concordanta cu tema aleasa pentru fiecare unitate a cartii
– Suport textual bogat, divers si atractiv, care ii poarta pe elevi si spre alte domenii, asigurand transdisciplinaritatea intr-o maniera ludica
– Jocuri, rebusuri si compuneri pe diverse teme
– Un capitol aflat la sfarsitul fiecarei unitati si intitulat Dovedeste ca stii mai mult! Acesta le solicita elevilor cunostintele de cultura generala si ii pune in situatia de a-si dovedi competentele acumulate la orele de scoala sau in afara acestora, prin consultarea dictionarelor sau a enciclopediilor, a surselor electronice de informare, a lecturii particulare etc.
– Prezentare grafica aerisita si adecvata lucrului pe caietLucrarea le ofera elevilor si cadrelor didactice sugestii pentru evaluarile initiale si un capitol cu exercitii recapitulative, pregatind astfel examenele nationale de la sfarsitul claselor a VI-a si a VIII-a.iN CONFORMITATE CU PROGRAMA APROBATa DE MINISTERUL EDUCAtIEI NAtIONALE

ISBN: 9789737488077

Carti scrise de Florentina Nichitov, Mariana Cheroiu, Mihaela Musat

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Florentina Nichitov, Mariana Cheroiu, Mihaela Musat sau din categoria Clasa.
Autor(i): Florentina Nichitov, Mariana Cheroiu, Mihaela Musat
Traducator(i):
Cod: 9789737488077
Editura: Niculescu
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 176
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Educationale
Sub-Categorie: Clasa

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Florentina Nichitov, Mariana Cheroiu, Mihaela Musat. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 17.09lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 176 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.

Vezi si alte carti din categoria ,