Limba germana. Exercitii de gramatica si vocabular (editia a XV-a) PDF

5/5
Autor: Orlando Balas
ISBN: 9789734687350
Editura: Polirom
Vezi cartea Limba germana. Exercitii de gramatica si vocabular (editia a XV-a) PDF scrisa de autorul Orlando Balas in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Polirom in limba Romana, are 200 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

29.95 Lei
Pretul cartii Limba germana. Exercitii de gramatica si vocabular (editia a XV-a) este de aproximativ 29.95lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Limba germana. Exercitii de gramatica si vocabular (editia a XV-a)

Autor(i): Orlando Balas
Traducator(i):
Cod: 9789734687350
Editura: Polirom
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 200
Coperta: Paperback
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Limbi straine

Cartea se adreseaza celor ce doresc sa-si perfectioneze cunostintele practice de limba germana si poate fi folosita ca material auxiliar in paralel cu orice manual sau curs teoretic. Exercitiile vizeaza cele mai importante aspecte de gramatica si vocabular, ajutand la formarea unor reflexe de exprimare corecta. Gradul lor de dificultate creste in mod treptat pe parcursul fiecarui capitol si al intregii lucrari, iar cheia exercitiilor permite sa se verifice corectitudinea rezolvarilor. Numeroasele tabele si sinteze, ca si vocabularul uzual sunt utile pentru intelegerea si stapanirea regulilor de baza ale limbii germane.

ISBN: 9789734687350

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Orlando Balas sau din categoria Limbi straine.
Cartea a fost scrisa de catre Orlando Balas. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 29.95lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 200 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.