Legendele Olimpului: Eroii – HC PDF

5/5
Autor: Alexandru Mitru
ISBN: 9786067888959
Editura: Arthur
Vezi cartea Legendele Olimpului: Eroii – HC PDF scrisa de autorul Alexandru Mitru in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Arthur in limba Romana, are 480 pagini si coperta Hardcover.

Pretul Recomandat

38.78 Lei
Pretul cartii Legendele Olimpului: Eroii – HC este de aproximativ 38.78lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Legendele Olimpului: Eroii – HC

O carte clasica in care sunt repovestite mituri din Grecia Antica aflate la baza civilizatiei occidentale


in eroi, grecii antici s-au intruchipat pe ei insisi in versiuni idealizate, au cladit tipuri umane de virtute. Urmariti de pizma vreunui zeu, eroii sunt orbiti, supusi tumultului pasiunilor, raspandesc haosul. Asa i se intampla lui Heracles, otravit de fioroasa zeita Mania. insa, atat cat ii tin puterile, ei cauta virtutea, se straduiesc sa-si canalizeze pasiunile luptand sa repare nedreptatile lumii, infrunta chiar zeii care intretin haosul.

Viata lor e o lupta: exista si momente cand sunt ingenuncheati, dar eforturile li se indreapta catre a se afla la inaltimea incercarilor prin care sunt pusi sa treaca. Sunt mai tare decat vremurile si nu-si tin capul plecat nici in fata zeilor. Iar numele lor au strabatut veacurile: Perseu, Heracles, Tezeu, Dedal si Icar, Castor si Polux, Belerofon, Asclepios, Meleagru, Orfeu si Euridie. Oedip, Iason si Medeea, Hector, Ahile, Ulise si Enea.

ISBN: 9786067888959

Carti scrise de Alexandru Mitru

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Alexandru Mitru sau din categoria Carti cartonate.
Autor(i): Alexandru Mitru
Traducator(i):
Cod: 9786067888959
Editura: Arthur
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 480
Coperta: Hardcover
Categorie: Carti pentru copii
Sub-Categorie: Carti cartonate

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Alexandru Mitru. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 38.78lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 480 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.