Jurnalul unei povesti sau cum am devenit spectacol de teatru de papusi pentru copii PDF

5/5
Autor: Elisabeta Pop
ISBN: 2055000491295
Editura: Ratio et Revelatio
Vezi cartea Jurnalul unei povesti sau cum am devenit spectacol de teatru de papusi pentru copii PDF scrisa de autorul Elisabeta Pop in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Ratio et Revelatio in limba Romana, are 88 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

24.99 Lei
Pretul cartii Jurnalul unei povesti sau cum am devenit spectacol de teatru de papusi pentru copii este de aproximativ 24.99lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Jurnalul unei povesti sau cum am devenit spectacol de teatru de papusi pentru copii

„intr-o zi geroasa de iarna, undeva in preajma sarbatorilor, ma pomenesc ca o mina se intinde si ma scoate din raftul bibliotecii. E drept ca stateam de multa vreme acolo si, cum nimeni nu ma mai bagase in seama, ma cam plictiseam. Erau scoase din biblioteca alte povesti ca „Fata babei si fata mosneagului” de Ion Creanga, „Craiasa zapezilor” de Hans Christian Andersen, „Cenusareasa” de fratii Grimm, dar eu nu. Eu stateam nemiscata de multa vreme, iar acel moment a fost o mare bucurie pentru mine. Trebuie sa va spun ca intimplarea despre care va povestesc avea loc in casa unui regizor de teatru. M-am bucurat enorm! M-am gindit ca regizorul Adrian, asa il cheama, vrea sa transforme povestea intr-un spectacol de teatru pentru copii.

Aaaa! stiti ce este un regizor? Uite, va explic! Regizorul de teatru este cel care imagineaza si creeaza un spectacol, iar sub coordonarea lui, sub indrumarea lui spectacolul prinde viata si ajunge sa fie ceea ce vedeti pe scena voi, spectatorii, cind veniti la teatru. El este „directorul” spectacolului, „ochiul” din afara, care coordoneaza toate creatiile implicate in spectacol astfel incit sa fie totul asa cum isi doreste si cum si-a imaginat el.”

ISBN: 2055000491295

Carti scrise de Elisabeta Pop

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Elisabeta Pop sau din categoria Literatura contemporana.
Autor(i): Elisabeta Pop
Traducator(i):
Cod: 2055000491295
Editura: Ratio et Revelatio
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 88
Coperta: Paperback
Categorie: Fictiune/ Literatura
Sub-Categorie: Literatura contemporana

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Elisabeta Pop. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 24.99lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 88 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.