Istoriile unui vehement. Ipocratia (vol. I) PDF

5/5
Autor: Irinel Columbeanu
ISBN: 9786069602218
Editura: Neverland
Vezi cartea Istoriile unui vehement. Ipocratia (vol. I) PDF scrisa de autorul Irinel Columbeanu in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in decembrie 2021 de catre editura Neverland in limba Romana, are 240 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

39.92 Lei
Pretul cartii Istoriile unui vehement. Ipocratia (vol. I) este de aproximativ 39.92lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Istoriile unui vehement. Ipocratia (vol. I)

Autor(i): Irinel Columbeanu
Traducator(i):
Cod: 9786069602218
Editura: Neverland
Limba: Romana
Anul aparitiei: decembrie 2021
Numar pagini: 240
Coperta: Paperback
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri

“A venit in sfarsit si marea zi de cand cititorii de carte clasica, tiparita, vor putea accesa si materiale multimedia, pe masura ce-o citesc.

Trilogia „Istoriile unui vehement” imbraca aspecte ale derularii vietii personajului principal, intre anii 1957 si 2021.

Povestirea incepe sa il urmareasca de la locul nasterii (1957, Ploiesti), la Bucuresti si in continuare, prin scolile absolvite si alte intamplari conexe, derularea evenimentelor fiind relatata de vocea sa interioara.

Paleta larga de personaje intersectate sunt descrise, analizate si cantarite metodic de el insusi. Povestirea este puternic ancorata in desfasurarea autentica a evenimentelor.

in acest volum constata treptat ipocrizia celor din jur (cea de pe „vremea lui Ceausescu”), apoi ca specularea ipocriziei mai tuturor membrilor acelei societati o aduce treptat sa fie condusa de ea, de unde vine si titlul volumului.

Vine „revolutia”, cu incununarea ipocratiei atunci sintetizata public in celebra replica scapata pe micul ecran „Mircea, fa-te ca muncesti”, el incepe sa faca din ce in ce mai multi bani, dupa care sufera un atac vascular cerebral si asa se termina primul volum, cu el in convalescenta la Paris.

Se ofera astfel cititorului posibilitatea unei calatorii mentale prin ultimii 64 de ani, traversand ultimele doua sisteme economico-sociale aparute, cu urcusurile si coborasurile autentic simtite si minutios relatate, comentate si transmise, eventuala reteta a unui posibil bestseller postmodernist”

ISBN: 9786069602218

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Irinel Columbeanu sau din categoria Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri.
Cartea a fost scrisa de catre Irinel Columbeanu. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in decembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 39.92lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 240 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.