intre plata si rasplata PDF

5/5
Autor: Margaret Atwood
ISBN: 9786067107722
Editura: Art
Vezi cartea intre plata si rasplata PDF scrisa de autorul Margaret Atwood in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in decembrie 2021 de catre editura Art in limba Romana, are 224 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

32.3 Lei
Pretul cartii intre plata si rasplata este de aproximativ 32.3lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat intre plata si rasplata

Autor(i): Margaret Atwood
Traducator(i):
Cod: 9786067107722
Editura: Art
Limba: Romana
Anul aparitiei: decembrie 2021
Numar pagini: 224
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri

Despre povara datoriei, atunci cand ea nu are legatura doar cu banii

Aparuta initial in 2008 – in plina criza financiara si cu trei ani inainte ca antropologul David Graeber sa-si publice faimosul si enciclopedicul studiu privind datoria -, cartea autoarei canadiene Margaret Atwood investigheaza povara datoriei atunci cand ea nu are legatura doar cu banii.

Demersul lui Atwood, cunoscuta in special pentru operele sale de fictiune, este unul complex: in cele cinci capitole-eseu ale cartii, autoarea discuta aspectele psihologice, sociologice, istorice, dar si teologice si ecologice ale conceptului de datorie, pronind de la experienta personala si a altora, de la studiile si cercetarile realizate de specialisti, precum si de la opere de fictiune, ca de pilda Negutatorul din Venetia, Faust, Paradisul pierdut sau Poveste de Craciun. intr-o sumara incursiune in antropolgia animala, autoarea sugereaza ca datoria si simtul dreptatii sunt trasaturi genetice pe care oamenii le au in comun cu alte primate. Pe axa spatiu-timp, intre plata si rasplata ne poarta prin Mesopotamia, Egipt si Grecia antica, in Europa medievala si moderna, apoi intr-o lume a viitorului ce ar putea sa fie.

ISBN: 9786067107722

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Margaret Atwood sau din categoria Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri.
Cartea a fost scrisa de catre Margaret Atwood. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in decembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 32.3lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 224 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.