Inteligenta emotionala. Editie de colectie PDF

5/5
Autor: Daniel Goleman
ISBN: 9786064410757
Editura: Curtea Veche
Vezi cartea Inteligenta emotionala. Editie de colectie PDF scrisa de autorul Daniel Goleman in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Curtea Veche in limba Romana, are 696 pagini si coperta Hardcover.

Pretul Recomandat

63.75 Lei
Pretul cartii Inteligenta emotionala. Editie de colectie este de aproximativ 63.75lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Inteligenta emotionala. Editie de colectie

Pornind de la rezultatele cercetarilor contemporane asupra creierului si comportamentului, Daniel Goleman propune extinderea conceptului de inteligenta. Este bine-cunoscut termenul de IQ – coeficientul care masoara inteligenta umana innascuta si a carui crestere pe parcursul vietii este discutabila. Dar Goleman a deschis calea unei psihologii care isi indreapta atentia asupra unei inteligente complementare, care chiar poate fi dezvoltata – cea a sentimentelor.

Studiul lui Goleman ne arata cum, atunci cand ne intelegem sentimentele, o situatie dificila in care ne aflam poate deveni mai limpede. Totodata, aceasta carte a avut efecte de proportii in societatea occidentala: inteligenta emotionala se studiaza in centre de cercetare, se preda in scoli si in universitati, a ajuns un criteriu pentru angajare sau promovare in cariera, iar programele de educatie dezvoltate pe baza ei sustin politicile sociale de prevenire a imbolnavirilor sau criminalitatii.

ISBN: 9786064410757

Carti scrise de Daniel Goleman

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Daniel Goleman sau din categoria Lecturi motivationale.
Autor(i): Daniel Goleman
Traducator(i):
Cod: 9786064410757
Editura: Curtea Veche
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 696
Coperta: Hardcover
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Lecturi motivationale

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Daniel Goleman. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 63.75lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 696 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.