intaiul meu cuvant de pionier – HC PDF

5/5
Autor: Adina Rosetti
ISBN: 9786060864356
Editura: Arthur
Vezi cartea intaiul meu cuvant de pionier – HC PDF scrisa de autorul Adina Rosetti in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in decembrie 2021 de catre editura Arthur in limba Romana, are 104 pagini si coperta Hardcover.

Pretul Recomandat

36.06 Lei
Pretul cartii intaiul meu cuvant de pionier – HC este de aproximativ 36.06lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat intaiul meu cuvant de pionier – HC

O poveste despre prietenie si adevar, despre pierderea si regasirea libertatii

Suntem in toamna anului 1989, in ultimele luni ale comunismului. Ada e o fetita de 8 ani care abia asteapta sa primeasca in sfarsit cravata rosie de pionier. Lumea din jurul ei are nuante de gri, gust de lapte praf chinezesc si – doar uneori – de portocale pentru care se sta la coada ore intregi. in apartamente domneste frigul si diminetile incep in ritmul cantecelor patriotice.

in cea mai importanta zi a vietii scolaresti – ziua in care va deveni pioniera –, Ada descopera din intamplare ca lucrurile nu sunt ce par a fi, iar o gluma nepotrivita iti poate schimba destinul pentru totdeauna.

„Volumul intaiul meu cuvant de pionier s-a nascut, ca mai toate cartile mele, dintr-o experienta si nevoie personala. Pe de o parte, mi-am petrecut primii 10 ani de viata in Epoca de Aur, deci copilaria mea este impregnata cu povesti si experiente, cu mirosuri si senzatii, cu emotii si amintiri din acea perioada. Povestea Adei e construita din mici franturi ale vietii mele de copil, legate impreuna de un fir narativ imaginar. Pe de alta parte, copiii mei au fost mereu curiosi in legatura cu «viata in comunism» si ascultau extrem de intrigati povestile mele din acea perioada. Pur si simplu unele lucruri sunt de neconceput pentru copiii de azi…” – Adina Rosetti

ISBN: 9786060864356

Carti scrise de Adina Rosetti

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Adina Rosetti sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.
Autor(i): Adina Rosetti
Traducator(i):
Cod: 9786060864356
Editura: Arthur
Limba: Romana
Anul aparitiei: decembrie 2021
Numar pagini: 104
Coperta: Hardcover
Categorie: Carti pentru copii
Sub-Categorie: Carti dupa grupa de varsta

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Adina Rosetti. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in decembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 36.06lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 104 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.