insemnari de iarna despre impresii de vara (Top 10+) PDF

5/5
Autor: Feodor Mihailovici Dostoievski
ISBN: 9789734687909
Editura: Polirom
Vezi cartea insemnari de iarna despre impresii de vara (Top 10+) PDF scrisa de autorul Feodor Mihailovici Dostoievski in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in decembrie 2021 de catre editura Polirom in limba Romana, are 152 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

24.95 Lei
Pretul cartii insemnari de iarna despre impresii de vara (Top 10+) este de aproximativ 24.95lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat insemnari de iarna despre impresii de vara (Top 10+)

in iunie 1862, Dostoievski pleaca din Sankt-Petersburg in prima sa calatorie prin vestul Europei. in urmatoarele zece saptamani viziteaza mai multe orase importante de pe continent, inclusiv Berlin, Wiesbaden, Dresda, Paris, Londra, Geneva, Florenta si Viena. indemnat de prieteni sa-si consemneze impresiile de calatorie, scrie un eseu in care se amesteca observatii, evocari, judecati de valoare, invective, schite si comentarii. Elaboreaza o tipologie mai mult inchipuita decat reala a Occidentului, din care reiese in principal ca, sub frumusetea si eleganta lui, acesta este macinat de vicii si saracie generalizata. in scenele descrise de Dostoievski – din Paris, din Londra sau dintr-un compartiment de tren – regasim intreaga verva feroce a autorului insemnarilor din subterana.

ISBN: 9789734687909

Carti scrise de Feodor Mihailovici Dostoievski

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Feodor Mihailovici Dostoievski sau din categoria Literatura clasica.
Autor(i): Feodor Mihailovici Dostoievski
Traducator(i):
Cod: 9789734687909
Editura: Polirom
Limba: Romana
Anul aparitiei: decembrie 2021
Numar pagini: 152
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Fictiune/ Literatura
Sub-Categorie: Literatura clasica

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Feodor Mihailovici Dostoievski. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in decembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 24.95lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 152 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.