Incredibilul creier al adolescentului. Calea spre descatusarea potentialului sau PDF

5/5
Autor: Bettina Hohnen, Jane Gilmour, Tara Murphy
ISBN: 9786063806193
Editura: Niculescu
Vezi cartea Incredibilul creier al adolescentului. Calea spre descatusarea potentialului sau PDF scrisa de autorul Bettina Hohnen, Jane Gilmour, Tara Murphy in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in octombrie 2021 de catre editura Niculescu in limba Romana, are 344 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

39.9 Lei
Pretul cartii Incredibilul creier al adolescentului. Calea spre descatusarea potentialului sau este de aproximativ 39.9lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Incredibilul creier al adolescentului. Calea spre descatusarea potentialului sau

Aceasta carte este o lectura obligatorie pentru parintii, profesorii si mentorii adolescentilor, care isi doresc sa-i ajute pe tineri sa-si atinga potentialul maxim. Scrisa de o echipa de psihologi dinideni, lucrarea va prezinta o serie de strategii aplicate si testate deja. Ele va vor ajuta sa construiti relatii puternice si sa va imbunatatiti considerabil comu­nicarea cu tinerii, pe masura ce acestia se dezvolta, invata si cresc.

Conform autoarelor, „creierul adolescentului” este unic ceea ce va ofera o oportunitate incredibila de a-i incuraja pe tineri sa evolueze mai mult si sa se schimbe in mod pozitiv. Tot acum este si momentul in care adolescentii sunt deosebit de sensibili si de vulnerabili. De aceea, cartea va prezinta si diferite tehnici de comunicare eficienta cu acestia fara a le afecta negativ stima de sine. De asemenea, aici veti gasi o multime de sfaturi despre ce sa spuneti sl ce sa nu spuneti, precum si despre cea mai potrivita atitudine pe care sa o adoptati zi de zi fata de adolescentii vostri.

Informatiile prezentate de autoare provin atat din cele mai recente cercetari in domeniul neurostiintelor si al psihologiei, cat si din anii de practica clinica si din experienta lor ca parinti. Cunostintele acestora au fost acumulate in cei peste 20 de ani de activitate pe care au desfasurat-o la Spitalul „Great Ormond Street” si la University College din Londra. Cartea are o baza stiintifica solida, dar este scrisa intr-o maniera accesibila tuturor celor interesati de acest subiect.

ISBN: 9786063806193

Carti scrise de Bettina Hohnen, Jane Gilmour, Tara Murphy

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Bettina Hohnen, Jane Gilmour, Tara Murphy sau din categoria Parenting si Cresterea copilului.
Autor(i): Bettina Hohnen, Jane Gilmour, Tara Murphy
Traducator(i):
Cod: 9786063806193
Editura: Niculescu
Limba: Romana
Anul aparitiei: octombrie 2021
Numar pagini: 344
Coperta: Paperback
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Parenting si Cresterea copilului

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Bettina Hohnen, Jane Gilmour, Tara Murphy. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in octombrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 39.9lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 344 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.