inaintea Coroanei (A fost povestea de dragoste) PDF

5/5
Autor: Flora Harding
ISBN: 9789734735037
Editura: Paralela 45
Vezi cartea inaintea Coroanei (A fost povestea de dragoste) PDF scrisa de autorul Flora Harding in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Paralela 45 in limba Engleza, are 312 pagini si coperta Hardcover.

Pretul Recomandat

40.01 Lei
Pretul cartii inaintea Coroanei (A fost povestea de dragoste) este de aproximativ 40.01lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat inaintea Coroanei (A fost povestea de dragoste)

in timp ce razboiul ravaseste o lume intreaga, printesa Elisabeta din Casa regala de Windsor isi intalneste printul: un ofiter de marina chipes, pe care-l cunoscuse inca de pe cand era doar o fetiscana. insa Philip, tanarul locotenent din Marina Regala, el insusi de stirpe regeasca, este exact ce i s-a spus Elisabetei sa evite: imprevizibil, indraznet si impetuos.
Cand regele afla despre relatia celor doi, compatibilitatea printului strain cu mostenitoarea tronului Regatului Unit este pusa la indoiala de intreaga Curte, care se straduieste sa impiedice aceasta uniune. Elisabeta insa indrazneste sa infrunte preconceptii si calcule diplomatice si sa-si asume riscuri pentru a-si vedea implinita singura dorinta care o stapa­neste la fel de intens ca aceea de a-si face datoria fata de Coroana.

inaintea Coroanei este un roman istoric seducator, bine documentat si scris cu eleganta, care exploreaza secretele monarhiei britanice si recon­stituie pasi­unea dintre printesa Elisabeta si printul Philip.

ISBN: 9789734735037

Carti scrise de Flora Harding

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Flora Harding sau din categoria Literatura contemporana.
Autor(i): Flora Harding
Traducator(i):
Cod: 9789734735037
Editura: Paralela 45
Limba: Engleza
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 312
Coperta: Hardcover
Categorie: Fictiune/ Literatura
Sub-Categorie: Literatura contemporana

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Flora Harding. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 40.01lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 312 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.