Imagini de album. Evocari, impresii, portrete PDF

5/5
Autor: Martha Bibescu
ISBN: 9786064410825
Editura: Curtea Veche
Vezi cartea Imagini de album. Evocari, impresii, portrete PDF scrisa de autorul Martha Bibescu in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in decembrie 2021 de catre editura Curtea Veche in limba Romana, are 288 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

38.25 Lei
Pretul cartii Imagini de album. Evocari, impresii, portrete este de aproximativ 38.25lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Imagini de album. Evocari, impresii, portrete

Prima data cand l-am vazut pe regele Carol, nu mi-a intins mana, ci un deget. Era felul sau de a da buna ziua copiilor, persoanelor putin importante si, de asemenea, persoanelor importante pe care nu le stima prea mult sau nu le stima deloc.

Nu aveam mai mult de cinci ani pe vremea cand mi-a intins un deget; cele mai vechi amintiri ale mele despre curtea Romaniei sunt de dinainte de sase ani, varsta la care parintii m-au luat in Franta. si am ramas acolo mai multi ani, fara sa ma intorc in tara. Nu aveam sa uit vreodata prima mea impresie despre regele Carol. A fost cheia care mi-a servit mai tarziu sa-i cunosc caracterul.

imi amintesc ca, dupa alegerile conservatoare, cand tata i-a devenit ministru al Afacerilor Externe, regele mi-a intins doua degete; cred ca pe vremea logodnei mele mi-a intins trei. Cand implinisem deja optsprezece ani, dupa ce facusem o lunga calatorie in Asia si publicasem o carte pe care Academia Franceza o premiase, regele Carol, caruia ii placea sa onoreze meritul recunoscut, mi-a intins toata mana. stiu oameni politici care nu s-au bucurat niciodata de o asemenea onoare.

ISBN: 9786064410825

Carti scrise de Martha Bibescu

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Martha Bibescu sau din categoria Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri.
Autor(i): Martha Bibescu
Traducator(i):
Cod: 9786064410825
Editura: Curtea Veche
Limba: Romana
Anul aparitiei: decembrie 2021
Numar pagini: 288
Coperta: Paperback
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Martha Bibescu. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in decembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 38.25lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 288 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.