Iernile sufletului PDF

5/5
Autor: Katherine May
ISBN: 9786064312389
Editura: Nemira
Vezi cartea Iernile sufletului PDF scrisa de autorul Katherine May in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in octombrie 2021 de catre editura Nemira in limba Romana, are 224 pagini si coperta Paperback brosat.

Pretul Recomandat

54.99 Lei
Pretul cartii Iernile sufletului este de aproximativ 54.99lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Iernile sufletului

Uneori este de ajuns un derapaj de la cursul obisnuit al vietii ca sa ai un sentiment de dislocare si singuratate: o boala neasteptata, pierderea cuiva drag, o despartire, probleme la job. Cand sotul sau s-a imbolnavit, iar ea a fost nevoita sa renunte la o slujba foarte solicitanta, Katherine May s-a trezit aruncata intr-un ocean de incertitudine si izolare. Cartea aceasta e marturia felului in care a reusit sa depaseasca momentele grele si a invatat sa le priveasca mai degraba ca pe niste sanse de a se dezvolta. Transformarile incredibile prin care natura trece in timpul iernii pentru a supravietui frigului i-au slujit autoarei drept surse de inspiratie, dandu-i puterea de a continua.

Folosind exemple din literatura, mitologie sau lumea naturala, Iernile sufletului aduna o serie de lectii inspiratoare despre puterea eliberatoare a odihnei si a retragerii.

Katherine May ne invita la acceptarea tristetii prin retragerea din lumea agitata, la descoperirea bucuriei care exista in frumusetea trecatoare a iernii, la intelegerea vietii ca un fenomen ciclic, nu ca o linie continua. Iar minunatul ei memoir, care a cucerit cititorii din intreaga lume, ne invata sa imbratisam, pur si simplu, iernile din vietile noastre.

ISBN: 9786064312389

Carti scrise de Katherine May

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Katherine May sau din categoria Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri.
Autor(i): Katherine May
Traducator(i):
Cod: 9786064312389
Editura: Nemira
Limba: Romana
Anul aparitiei: octombrie 2021
Numar pagini: 224
Coperta: Paperback brosat
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Katherine May. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in octombrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 54.99lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 224 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.