Iarna. Helliconia (vol. 3) PDF

5/5
Autor: Brian Aldiss
ISBN: 9786069000991
Editura: Paladin
Vezi cartea Iarna. Helliconia (vol. 3) PDF scrisa de autorul Brian Aldiss in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in decembrie 2021 de catre editura Paladin in limba Romana, are 496 pagini si coperta Hardcover.

Pretul Recomandat

40.8 Lei
Pretul cartii Iarna. Helliconia (vol. 3) este de aproximativ 40.8lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Iarna. Helliconia (vol. 3)

„Helliconia era celebra pentru iernile lungi, dar acelea nu insemnau moartea naturii, ci somnul ei, din care planeta avea sa se trezeasca neindoielnic. Pe de alta parte, iarna nucleara nu promitea revenirea primaverii.”


Alternanta anotimpurilor puncteaza istoria Helliconiei, o planeta situata la o mie de ani-lumina de Pamant, scaldata in lumina a doi sori. Acum este vremea frigului, iar pentru locuitorii planetei urmeaza un mileniu al declinului si poate colapsul civilizatiei create in timpul verii.

Iminenta iernii evidentiaza dimensiunea cosmica si tragica a unei istorii asupra careia indivizii detin putin control, din care se straduiesc sa scape cu viata, sa spere si sa astepte cu nerabdare revenirea primaverii.

intunericul, gerul si tacerea se astern deasupra Helliconiei, iar modul in care va supravietui omenirea depinde de resursele ei mentale si emotionale.

„Mortii nu vorbesc niciodata despre politica.”

ISBN: 9786069000991

Carti scrise de Brian Aldiss

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Brian Aldiss sau din categoria Fantasy si SF.
Autor(i): Brian Aldiss
Traducator(i):
Cod: 9786069000991
Editura: Paladin
Limba: Romana
Anul aparitiei: decembrie 2021
Numar pagini: 496
Coperta: Hardcover
Categorie: Fictiune/ Literatura
Sub-Categorie: Fantasy si SF

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Brian Aldiss. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in decembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 40.8lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 496 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.