Ia o piersica. Memoriile unui chef PDF

5/5
Autor: David Chang
ISBN: 9786067224641
Editura: Publica
Vezi cartea Ia o piersica. Memoriile unui chef PDF scrisa de autorul David Chang in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Publica in limba Romana, are 360 pagini si coperta Paperback.

Pretul Recomandat

49 Lei
Pretul cartii Ia o piersica. Memoriile unui chef este de aproximativ 49lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Ia o piersica. Memoriile unui chef

in 2004, Momofuku Noodle Bar s-a deschis intr-un spatiu mic si lipsit de orice decor din East Village, Manhattan. Bucatarul si patronul David Chang lucra la plita si servea ramen si chifle cu porc unui public format din alti bucatari, dar si din clienti nedumeriti, pentru care ramenul era o zeama instant cu taietei, servita intr-un recipient de polistiren. Nimeni nu avea cum sa stie pe atunci – cu siguranta tanarul bucatar nu dadea doi bani pe propriile sanse de reusita –, dar, desi esuase in aproape tot ce facuse de-a lungul vietii, David era pe cale sa devina unul dintre cei mai influenti chefi ai generatiei sale, stimulat de intrebarea „Ce-ar fi daca lucrul care astazi este necunoscut devine maine standard?”Ia o piersica este cronica eleganta si candida, curajoasa si plina de umor a revenirii lui Chang. Acesta isi expune greselile si se arata uimit de norocul extraordinar pe care l-a avut, pe masura ce povesteste succesiunea neverosimila de evenimente care l-a facut sa devina unul dintre reprezentantii de varf ai profesiei sale. Se confrunta cu sentimentul permanent ca este altfel, ca nu-si gaseste locul, analizeaza boala psihica de care sufera si care era sa-l omoare si gaseste speranta in valoarea comuna a deliciului. in acelasi timp, Chang ofera o privire patrunzatoare in viata restaurantelor si in care pune in balanta dragostea profunda pe care o nutreste pentru bucatarie cu onestitatea neclintita cu care prezinta istoria brutala a industriei si viitorul ei nesigur.

ISBN: 9786067224641

Carti scrise de David Chang

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre David Chang sau din categoria Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri.
Autor(i): David Chang
Traducator(i):
Cod: 9786067224641
Editura: Publica
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 360
Coperta: Paperback
Categorie: Carte non-fictiune
Sub-Categorie: Biografii, memorialistica, publicistica si eseuri

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre David Chang. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 49lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 360 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.