Hoinari prin anotimpuri. Primavara PDF

5/5
Autor: Rotraut Susanne Berner
ISBN: 9786067870220
Editura: Casa
Vezi cartea Hoinari prin anotimpuri. Primavara PDF scrisa de autorul Rotraut Susanne Berner in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata de catre editura Casa, are 16 pagini si dimensiuni de H: 34cm | l: 26cm. Coperta acestei carti este Hardcover.

Pretul Recomandat

59.9 Lei
Pretul cartii Hoinari prin anotimpuri. Primavara este de aproximativ 59.9lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Hoinari prin anotimpuri. Primavara

Aceasta carte ilustrata ascunde in paginile sale nenumarate povesti care abia asteapta sa fie descoperite, totul depinzand de imaginatia noastra. in fiecare pagina apare cate un nou decor, de la casa cu multe apartamente, la ferma si pana la centrul oraselului. in viata personajelor se intampla intotdeauna ceva interesant; multe dintre ele revin, peripetiile lor putand fi urmarite nu doar in aceasta carte, ci si in celelalte trei volume ale colectiei.

Situatiile prezentate depind de fiecare data de anotimp; astfel, in acesta vedem copii care se dau in leagan, se joaca cu mingea, activitati caracteristice pentru o vreme placuta de primavara. Flori proaspete infrumuseteaza locuintele, targul de gradinarit anima piata centrala. Nu exista momente mai placute decat acelea in care copilul, aplecat deasupra cartii ilustrate, cu o curiozitate nestavilita, exploreaza imaginile in care descopera multe lucruri cunoscute, dar de fiecare data si multe altele noi.

Autoarea a ilustrat cu ingeniozitate multe intamplari dragute, amuzante in paginile care abunda in detalii. in prezent, autoarea Rotraut Susanne Berner se numara printre cei mai cunoscuti ilustratori de carti pentru copii.

Citirea dupa imagini dezvolta spiritul de observatie si memoria copiilor, imbogateste vocabularul, creste semnificativ capacitatea de concentrare.

Cod: 9786067870220

Carti scrise de Rotraut Susanne Berner

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre Rotraut Susanne Berner sau din categoria Pentru copii, adolescenti.
Autor(i): Rotraut Susanne Berner
Traducator(i):
Cod: 9786067870220
Editura: Casa
Limba: Romana
Anul aparitiei: 2017
Numar pagini: 16
Coperta: Hardcover
Categorie: Carte
Sub-Categorie: Pentru copii, adolescenti

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre Rotraut Susanne Berner. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in 2017. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 59.9lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 16 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.