Harry Potter si prizonierul din Azkaban (Vol.3) (Editie ilustrata) PDF

5/5
Autor: J.K. Rowling
ISBN: 9786060863908
Editura: Arthur
Vezi cartea Harry Potter si prizonierul din Azkaban (Vol.3) (Editie ilustrata) PDF scrisa de autorul J.K. Rowling in libraria ta de carti online favorita. Cartea aceasta a fost publicata in noiembrie 2021 de catre editura Arthur in limba Romana, are 336 pagini si coperta Hardcover.

Pretul Recomandat

67.87 Lei
Pretul cartii Harry Potter si prizonierul din Azkaban (Vol.3) (Editie ilustrata) este de aproximativ 67.87lei, insa acesta depinde de libraria selectata si promotiile acesteia.

*** Pretul cartii poate sa varieze si depinde de oferte si promotiile curente a librariei online selectate.

Rezumat Harry Potter si prizonierul din Azkaban (Vol.3) (Editie ilustrata)

„Stapanul intunericului sta singur si fara prieteni, parasit de discipoli. Slujitorul i-a fost pus in lanturi doisprezece ani. Astazi, inainte de miezul noptii, slujitorul va scapa din lanturi si va porni sa-si regaseasca stapanul.”


Dupa un accident de proportii gigantice, nu fara legatura cu magia, Harry Potter scapa de familia Dursley – si din Little Whinging -, urca in Cavalerobuz, unde nu este exclus sa-l astepte alte incurcaturi. Dar Ministerul Afacerilor Magice are treburi mai importante de facut: Sirius Black, prizonier infam si discipol loial al Lordului Voldemort a evadat din fortareata Azkaban. Se spune ca-l cauta pe Harry, iar Ministerul Afacerilor Magice a trimis dementori sa colinde terenurile de la Hogwarts, inarmati cu un sarut ce soarbe sufletul.

in cel de-al treilea an al sau la Hogwarts, zvonuri intunecate si prevestiri de moarte il urmaresc pe Harry, iar el afla adevaruri noi despre trecutul sau si ajunge fata in fata cu unul dintre cei mai devotati slujitori ai Stapanului intunericului…

ISBN: 9786060863908

Carti scrise de J.K. Rowling

Poti oricand vedea si alege alte carti din librarii online scrise de catre J.K. Rowling sau din categoria Carti dupa grupa de varsta.
Autor(i): J.K. Rowling
Traducator(i):
Cod: 9786060863908
Editura: Arthur
Limba: Romana
Anul aparitiei: noiembrie 2021
Numar pagini: 336
Coperta: Hardcover
Categorie: Carti pentru copii
Sub-Categorie: Carti dupa grupa de varsta

Intrebari Frecvente

Cartea a fost scrisa de catre J.K. Rowling. Vezi mai multe carti scrise de acest autor(i).
Cartea a fost publicata in noiembrie 2021. Vezi si alte editii disponibil la carti similare.
Pretul cartii este de aproximativ 67.87lei. Acesta poate varia in functie de ofertele si promotiile fiecarei librarii in parte.
Cartea are 336 pagini. Poti alege oricand o carte similara din aceasi gama de carti.